Ceturtdiena būs siltākais 20.septembris valsts vēsturē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees

​Naktī uz ceturtdienu Latvijā palielināsies mākoņu daudzums un vietām - pārsvarā valsts austrumu daļā - veidosies migla, kas saglabāsies rīta stundās, prognozē sinoptiķi.

Nokrišņi nav gaidāmi. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem un dienvidiem. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +11..+16 grādiem, dažviet Austrumlatvijā - līdz +9 grādiem.

Dienā mākoņi daļēji segs debesis, pēcpusdienā saule gaisu sasildīs līdz +22..+27 grādiem, pretvēja piekrastē gaisa temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem. Dienvidrietumu vējš valsts rietumu un centrālajā daļā brāzmās pastiprināsies līdz 10-15 metriem sekundē.

Rīgā tuvākajā diennaktī gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās dienā sasniegs 12 metru sekundē. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz +14 grādiem, pēcpusdienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +25 vai +26 grādiem.

Ceturtdiena būs siltākais 20.septembris valsts vēsturē. Līdzšinējais siltuma rekords ir +24,2 grādi 1937.gadā Rīgā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu