Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Esi izvēlīgāks sadarbības partneru izvēlē, neļauj sevi apvārdot ar ātras peļņas vilinājumiem. Šodien vēlamāk veltīt laiku ikdienišķiem pienākumiem, dažādu formalitāšu kārtošanai.

VĒRSIS Tavas pūles, beidzot var nest jūtamus augļus. Nejaušas apstākļu sakritības rezultātā vari iepazīties ar potenciālajiem biznesa partneriem. Šis ir veiksmīgs brīdis, lai dotos ārzemju komandējumā.

DVĪŅI Nav izslēgti negaidīti tēriņi mājokļa vai atvasīšu vajadzībām. Darba jomā no tevis tiks prasīta atbildīga, godīga rīcība. Saskarsmē ar otro pusīti var pavīdēt greizsirdības scēnas, taču tās ātri norims.

VĒZIS Diena solās būt noslogota. Pienākumu būs vairāk, nekā spēj paveikt, taču tevi tas nebaidīs, daudz nedomājot sastādīsi darbu plānu un apņēmīgi tieksies īstenot nosprausto. Mīļotais morāli atbalstīs tevi.

LAUVA Spēsi ģenerēt jaunas idejas, uzrunāt sadarbības partnerus, priekšniecību. Šobrīd lieti noderēs tavs plašais lietišķo kontaktpersonu loks. Privātajā dzīvē meklēsi krāšņas emocijas, kaisli.

JAUNAVA Kaut arī strādāsi vaiga sviedros, tomēr rezultāts var likt nedaudz vilties. Iespējams, tev rūpīgāk jāpārdomā darba organizācija, jācenšas tajā viest nepieciešamās pārmaiņas, novitātes.

SVARI Ja esi saistīts ar žurnālistiku, politiku vai sociālo sfēru, tevi gaida intensīvs, taču vienlaikus produktīvs darbs. Ne reizi vien nāksies likt lietā sev piemītošās psihologa un diplomāta dotības.

SKORPIONS Tu daudz labāk jutīsies, strādājot vienatnē. Iespējams, gribēsi norobežoties no apkārtējiem, lai labāk saprastu nākotnes ieceres, apzinātos jaunās prioritātes. Labs padomdevējs var izrādīties otrā pusīte.

STRĒLNIEKS Runāsi bez apstājas. Labi, ja tavs darbs saistīts ar klientu konsultēšanu, apkalpošanu, citādi ar savu pļāpīgumu vari izsist kolēģus no ikdienas ritma un arī pats novērst uzmanību no galvenā.

MEŽĀZIS Turpināsi iesākto, tikai šobrīd tevī vairosies ticība panākumiem, kā nekā redzēsi pirmos darba rezultātus. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi atklāts, draudzīgs un izpalīdzīgs.

ŪDENSVĪRS Tu pašlaik vērosi, domās skaitļosi turpmākos gājienus. Nav izslēgti neparedzēti izdevumi ar transportu saistītām lietām. Saskarsmē ar atvasītēm var būt jūtams paaudžu konflikta saasinājums.

ZIVIS Šodien gūsi patiesu gandarījumu par sevis paveikto. Labprāt iedziļināsies līdzcilvēku problēmās, palīdzēsi grūtībās nonākušajiem. Dienas pirmajā pusē vajadzētu būt piesardzīgam pie auto stūres.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu