Piektdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Pirms sper izšķirošus soļus, noteikti ir vērts kā nākas pārdomāt savas rīcības sekas. Diena vairāk piemērota privātu jautājumu risināšanai, nevis nopietniem darba jautājumiem. Vēlams atturēties no alkohola.

VĒRSIS Tu intuitīvi jutīsi, kuri darījumi ir spējīgi nest tev lielāko labumu. Sadarbības partneri uzticēsies tev, atbalstīs tavas ieceres. Mājinieki turpretim var nākt klajā ar dažādām pretenzijām.

DVĪŅI Soļosi pa dzīvi ar smaidu sejā un cerību sirdī. Optimistiskā nostāja palīdzēs pārvarēt ikdienišķos šķēršļus, ar kuriem saskarsies. Sajutīsi pastiprinātus pretējā dzimuma uzmanības apliecinājumus.

VĒZIS Gribēsi pēc iespējas ātrāk paveikt ieplānotos darbus un steigt mājās pie tuviniekiem, jo būsi noilgojies pēc viņu sabiedrības, sirds siltuma. Saskarsmē ar otro pusīti būsi ļoti maigs un iejūtīgs.

LAUVA Gribēsi jaunus izaicinājumus, ierastie pienākumi šķitīs pelēcīgi un nomācoši. Taču ar kardināliem jauninājumiem nevajadzētu steigties, jo šobrīd pieņemtie lēmumi var izrādīties pārsteidzīgi, nepārdomāti.

JAUNAVA Kaut arī nevienam nepatīk klausīties par sevi kritiskus vārdus, tomēr šoreiz apkārtējo pārmetumi var izrādīties pat ļoti trāpīgi. Centies apzināties savus trūkumus un neapvainoties uz līdzgaitniekiem.

SVARI Esi apdomīgāks, kam ko saki. Šodien skauģi var censties vērpt intrigu tīklus ap tevi. Labāk koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem un atturies no liekas pļāpāšanas pusdienlaika pauzē.

SKORPIONS Ja spēsi izdarīt secinājumus par līdzšinējo darbību, apzināties pieļautās kļūdas un centīsies tās nepieļaut nākotnē, uzskati, ka diena būs pilnībā izdevusies! Vakarā velti laiku mīļotajam cilvēkam.

STRĒLNIEKS Šodien zvaigznes iesaka atlikt apjomīgākus finansiālos darījumus, jo to norisē var rasties neparedzami, taču jūtami šķēršļi! Šis brīdis vairāk piemērots jaunu zināšanu, iemaņu apguvei.

MEŽĀZIS Vēlēsies samazināt darba tempus, pārliecināties, ka paveiktais atbilst iepriekš nospraustajiem standartiem. Dienas otrajā pusē nevajadzētu organizēt svarīgas tikšanās. Vakarā ātrāk dodies pie miera!

ŪDENSVĪRS Nesāc gausties par sīkumiem, koncentrē savu uzmanību galvenajiem mērķiem. Ja atradīsi radošu, inovatīvu cilvēku sabiedrību, tā ātri vien tev ļaus justies dzīvespriecīgākam, enerģiskākam.

ZIVIS Kāds no tuviem draugiem var palīdzēt tev tikt galā ar privātas dabas sarežģījumiem. Par sniegto padomu jutīsies pateicīgs, vēlēsies atdarīt ar ko līdzīgu. Darba lietās viss ritēs savu gaitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu