Ankipāns: Uzvarējām spēli ar raksturu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 11.sezonas tālākā izbraukuma noslēdzošajā spēli uzvarēja ar rakstura palīdzību, pauda rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" trešdien viesos ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Vladivostokas "Admiral" komandu.

"Ļoti laba spēle - ātra ar spēka divcīņām. Tieši tādai spēlei gatavojāmies. Skatījāmies viņu iepriekšējo maču pret Maskavas CSKA. "Admiral" spēlēja lieliski, bija labi noskaņojusies. Uzvarējām ar raksturu, kā arī ar labo spēli vairākumā un mazākumā. Paldies komandai, ka parādīja raksturu un atnesa divus punktus," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Pagaidām nenoskaidrota savainojuma dēļ maču nevarēja noslēgt kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans. Tāpat pilnu spēli neaizvadīja Daniels Bērizņš, bet Emīls Ģēģeris laukumā nedevās.

"Bija mūsdienīgs hokejs ar kontakta spēli, kuru uzvarējām ar raksturu. Diemžēl spēles sākumā palikām bez diviem uzbrucējiem, kā dēļ turpinājām spēlēt ar 11 uzbrucējiem," atzīmēja Ankipāns.

Arī pretinieku galvenais treneris Sergejs Svetlovs uzsvēra to, ka mačs bija agresīvs.

"Esmu pateicīgs hokejistiem par pašatdevi. Domāju, ka pretinieki uzvarēja pelnīti. Hokejs ir kontakta sporta veids. Bija labs hokejs, kāds patīk visiem. Zaudēt pagarinājumā vai pēcspēles metienos nav pats sliktākais scenārijs, jo tikām pie vismaz viena punkta," stāstīja Svetlovs.

Turpinājumā Rīgas komanda aizvadīs četru spēļu mājas sēriju, kur spēkosies ar Maskavas "Spartak", Helsinku "Jokerit", "Soči" un Astanas "Baris" vienībām.

Ģirta Ankipāna trenētā komanda šosezon astoņās spēlēs ir izcīnījusi piecas uzvaras, ar 11 punktiem ieņemot trešo vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu