Videls par vārtu guvumu: šādi man vēl nebija gadījies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls
Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Divas uzvaras trīs spēlēs Tālo Austrumu izbraukuma tūrē vērtējamas pozitīvi, uzskata Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kuram noslēdzošajā mačā izdevās iespaidīgs metiens.

Rīgas "Dinamo" komanda trešdien viesos ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pieveica Vladivostokas "Admiral". 

"Aizvadījām labu maču, kurā labi un centīgi strādājām. Esmu priecīgs, ka izdevās tikt pie papildus punktiem," kluba mājaslapā citēts Videls.

Pašlaik 33 gadus vecais zviedru uzbrucējs guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli spēlē pret "Admiral".

"Šodien vairākkārt spēlējām bez pauzēm. Papildlaiku sākām četri pret četri, tā arī visu nospēlējām. Spēlējot trīs pret trīs, tomēr ir lielāka iespēja gūt vārtus," sacīja Videls.

Videls izlīdzināja rezultātu pirmā perioda izskaņā, panākot neizšķirtu 1:1. Viņa mestā ripa pat izšāvās cauri vārtu tīklam.

"Jau metiena izpildīšanas brīdī jutu, ka šis būs labs un spēcīgs metiens. Skatījos, kur ripa pazūd, jo biju drošs, ka tai bija jābūt vārtos. Tad dzirdēju, kā ripa atsitas pret bortu. Nodomāju - kas notiek? Šādi man vēl nebija gadījies," pastāstīja Videls.

"Kad devos izpildīt pēcspēles metienu, pat vēl nebiju izdomājis, ko darīšu. Uzņēmu ripu un skatījos, kādas kustības izdarīs vārtsargs," teica Rīgas "Dinamo" uzbrucējs. 

Tālo Austrumu izbraukuma tūrē Rīgas "Dinamo" vispirms Šanhajā ar 4:2 pārspēja Ķīnas vienību Pekinas "Kuņluņ Red Star", bet pēc tam ar 1:2 piekāpās Habarovskas "Amur". 

"Izbraukums noteikti ir vērtējams pozitīvi. Četri punkti pie šiem apstākļiem ir labi. Spēlēt otrā pasaules malā tomēr ir sarežģītāk. Jā, varam diskutēt, ka bija iespējas arī Habarovskā, bet, domāju, ka kopumā šis izbraukums ir ļoti labs," vērtēja Videls.

Kopumā šosezon Videla kontā ir jau desmit rezultativitātes punkti - pieci vārti un piecas piespēles astoņos mačos.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" aizvadīs četru spēļu mājas sēriju:

  • 23. septembrī pret Maskavas "Spartak" (Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš)
  • 25. septembrī pret Helsinku "Jokerit" (Jānis Kalniņš)
  • 27. septembrī pret HK "Soči"
  • 29. septembrī pret Astanas "Baris"
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu