Infografika: Aļona Ostapenko - Jekaterina Aleksandrova

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien, 20. septembrī, aizvadīs Dienvidkorejā notiekošā Seulas WTA "International" sērijas turnīra otrās kārtas jeb astotdaļfināla spēli pret Jekaterinu Aleksandrovu no Krievijas. 

Ostapenko un Aleksandrovas duelis paredzēts kā trešā spēle centrālajā laukumā, līdz ar to gaidāms, ka mačs nesāksies ātrāk par plkst. 13.00 pēc Latvijas laika.

Pasaules rangā Ostapenko patlaban ieņem 10. vietu, tikmēr Aleksandrova ierindojas 122. pozīcijā WTA vienspēļu reitingā.

Tenisistes savā starpā iepriekš spēlējušas divas reizes. Abi dueļi notika 2015. gadā ITF līmeņa turnīros - vispirms Šveicē uzvaru izcīnīja Ostapenko, bet Čehijā panākumu guva Aleksandrova, jo Latvijas tenisiste no cīņas izstājās otrā seta vidū.

Jekaterina Aleksandrova
Jekaterina Aleksandrova Foto: EPA/LETA

Mača uzvarētāja Seulas turnīra ceturtdaļfinālā spēkosies ar Taivānas tenisisti Suveju Sje (WTA 29.). Ostapenko ar viņu iepriekš tikusies vienu reizi, piedzīvojot zaudējumu 2016. gadā Austrālijas atklātā čempionāta "Australian Open" pirmajā kārtā.

Ostapenko trešdien Seulas turnīra pirmajā kārtā ar 6-3, 6-3 pārspēja spānieti Laru Arruavarrenu, kura pasaules rangā ieņem 71. vietu, bet Aleksandrova otrdien ar 6-1, 6-2 uzveica zviedrieti Juhannu Lāšoni (WTA 68.).

Latvijas tenisiste Seulas turnīrā pērn triumfēja, izcīnot otro WTA titulu karjerā, savukārt šogad Ostapenko izlikta sacensībās ar pirmo numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu