Medijs: NBA zvaigzne Batlers vēlas maiņu uz "Knicks", "Nets" vai "Clippers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džimijs Batlers (ar bumbu)
Džimijs Batlers (ar bumbu) Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džimijs Batlers esot lūdzis Minesotas "Timberwolves" kluba vadībai aizmainīt viņu uz citu komandu. Starp amerikāņa vēlmēm esot arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" un Rodiona Kuruca komanda Bruklinas "Nets", vēsta ESPN.

Batlers vēloties maiņu uz komandu, kas gribētu un varētu nākamvasar noslēgt ar viņu piecu gadu līgumu par maksimālo atalgojumu 190 miljoni ASV dolāru. 

Kā viens no maiņas iemesliem tiek minēts arī Batlera konflikts ar "Timberwolves" jauno zvaigzni un komandas līderi Karlu Entoniju Taunsu.

ESPN arī vēsta, ka Batlers izteicis vēlmi pievienoties kādai no šim trim komandām - "Knicks", "Nets" un Losandželosas "Clippers".

Interesi par Batleru izrādot arī Maiami "Heat", taču šai komandai nav pietiekami daudz brīvu finansiālo līdzekļu, lai piedāvātu viņam nākamvasar maksimālo līgumu.

"Knicks" prezidents Stīvs Milss šonedēļ gan izteicās, ka komanda negrasās veikt maiņas darījumu, lai iegūtu spēlētāju, kas būs pieejams brīvo aģentu tirgū nākamvasar.

Gaidāms, ka brīvo aģentu tirgū nākamvasar būs pieejamas tādas NBA zvaigznes kā Kevins Durants, Kavai Lenards, Klejs Tompsons, Demarkuss Kazinss, Deandrē Džordans un Kemba Vokers. 

Batlers pagājušajā sezonā 59 regulārā čempionāta spēlēs vidēji guva 22,2 punktus, izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas, atdeva 4,9 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 2,0 bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu