Alegri: Esmu vīlies, ka palikām mazākumā Ronaldu incidenta dēļ

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Masimo Alegri
Masimo Alegri Foto: AFP/LETA

Turīnas "Juventus" galvenais treneris Masimo Alegri ir vīlies, ka viņa pārstāvētā komanda palika mazākumā portugāļu zvaigznes Krištianu Ronaldu incidenta dēļ.

Ronaldu trešdien savā pirmajā UEFA Čempionu līgas spēlē "Juventus" kreklā tika noraidīts no laukuma, taču tas Itālijas futbola klubam netraucēja viesos svinēt uzvaru ar 2:0 pret "Valencia" apakšgrupu turnīra pirmajā mačā.

Ronaldu 29. minūtē centās plēst aiz matiem kolumbiešu aizsargu Džeisonu Muriljo. Tiesnesis to traktēja kā nesportisku rīcību, un Ronaldu 11.reizi karjerā tika noraidīts no laukuma.

"Esmu vīlies, ka palikām desmit spēlētāju sastāvā Čempionu līgas spēlē šāda incidenta dēļ," pēc spēles sacīja Alegri. "Mēs riskējām zaudēt, turklāt Ronaldu nākamajā spēlē mums nevarēs palīdzēt."

Alegri arī pauda, ka video tiesneša sistēma (VAR) šajā gadījumā būtu palīdzējusi tiesnešiem pieņemt, pēc trenera domām, pareizu lēmumu.

Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/LETA

UEFA prestižākajā klubu sacensībās Čempionu līgā un Eiropas līgās gan šī sistēma šobrīd vēl nav ieviesta, taču gaidāms, ka tas notiks nākamsezon.

Savukārt Ronaldu komandas biedrs Miralems Pjaničs pēc spēles viņa noraidījumu nosauca par absurdu, bet Leonardo Bonuči norādīja, ka Ronaldu un Muriljo divcīņa bija pilnīgi normāla un noraidījums nebija jāpiešķir.

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtas pēdējās spēles tiks aizvadītas 11. un 12. decembrī.

Izslēgšanas spēles sāksies nākamā gada februārī, bet fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu