Fjūrijs: Vaildera sitiens? Kļičko arī spēcīgi sita, bet mani tas nesatricināja

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Imago Sport/Scanpix

Bijušais pasaules čempions smagsvariem brits Taisons Fjūrijs (27-0, 19 KOs) izteicies, ka viņu nebaida amerikāņa Deonteja Vaildera (40-0, 39 KOs) sitiens. Tas neatšķiroties no citiem smagsvaru bokseriem. 

"Es regulāri dzirdu runas, ka Vailderam ir slepkavas instinkts un nāvējoša jauda. Viņš ir spējīgs nokautēt, bet es varu apstiprināt, ka tas tā nav. Vailderam ir milzīgs spēks, taču tāds ir visiem smagsvariem. Kļičko arī spēcīgi sita, bet mani tas nesatricināja," izdevumā "BoxingScene" citēts Fjūrijs. 

30 gadus vecais Fjūrijs ir viens no pieciem bokseriem, kuriem izdevies uzvarēt leģendāro ukraiņu bokseri Vladimiru Kļičko. 

Iepriekš ārvalstu prese vēstīja, ka Fjūrija un Vaildera cīņa risināsies šā gada beigās Lasvegasā, taču precīzs datums un norises vieta vēl tiks izziņoti.

"Nauda? Pāris miljoni nemainīs manu lēmumu. Es netaisītos zaudēt cīņu pat par 100 miljoniem sterliņu mārciņu, nemaz nerunājot par dažiem miljoniem, kurus es saņemšu par cīnu pret Vailderu. Runa nav par naudu. Man svarīgākais ir bokss un titula iegūšana," klāstīja Fjūrijs.

Foto: Reuters/LETA

Vailders savas karjeras laikā aizvadījis 40 cīņas, no kurām 39 uzvaras guvis ar pretinieka nokautu. Tikmēr Fjūrijs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, 19 gadījumos to paveicot ar nokautu.

Fjūrijs 2016. gada jūnijā tika diskvalificēts par aizliegtu steroīdu lietošanu, bet pērn decembrī pēc vienošanās ar Lielbritānijas Antidopinga aģentūru (UKAD) tika dota zaļā gaisma viņa karjeras atsākšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu