Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise Evelīna Bļodāns 49 gadu vecumā ir gaidībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Evelīna Bļodāns, Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise, 49 gadu vecumā kļūs par māti trešajam bērnam. Aktrise priecīgo vēsti paziņojusi Andreja Malahova šovā.

Evelīnai ir divi dēli - 24 gadus vecais Nikolajs no pirmās laulības ar izraēliešu uzņēmēju un sešus gadus vecais Semjons, kurš cieš no Dauna sindroma. Ar Semjona tēvu Aleksandru aktrise izšķīrās pagājušajā gadā. 

Aktrise allaž sapņojusi par meitiņu, bet, tā kā viņai nav nopietnu attiecību, Evelīnai veikta mākslīgā apaugļošana, kuru iemūžināja arī Andreja Malahova televīzijas raidījuma komanda.

Divas nedēļas vēlāk viņa viesojās raidījumā, lai uzzinātu rezultātus, kurus viņai paziņoja ginekoloģe Hatuma Surmava: "Evelīna, tu esi lieliska jauna sieviete, kura ir piemērs visiem. Bez ieklausīšanās citos tu izgāji cauri visiem šiem posmiem un sagaidīji šo priecīgo dienu, par kuru sapņoji ilgi. Ir pienākusi diena, kad mēs visi uzzināsim rezultātus, par kuriem tik ilgi uztraucies. Tu esi stāvoklī!"

Bļodāns spermas donora vārdu tur slepenībā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu