Gulbis iekļūst Gaosjunas turnīra ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: AP/LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis ceturtdien sasniedza Taivānā notiekošā Gaosjunas "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu.

Gulbis, kurš ATP rangā ir 149.vietā un šajā turnīrā izlikts ar septīto numuru, otrās kārtas mačā ar 6-2, 6-4 apspēlēja japāni Jasutaku Učijamu, kurš rangā ir 212.vietā.

Latvijas tenisists aizvadīja kvalitatīvu pirmo setu, ne reizi nezaudējot savu servi, bet divreiz viņš prata nobreikot savu pretinieku.

Arī otrajā spēles nogrieznī Gulbis ne reizi netika nobreikots, kamēr viņa pretinieks savu servi zaudēja vienreiz, kas rezultātā nozīmēja Latvijas tenisista uzvaru.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Gulbis nopelnījis 25 ATP ranga punktus un 4380 ASV dolāru naudas balvu.

Nākamajā kārtā viņš tiksies ar turnīra pirmo numuru Gaelu Monfisu (ATP 42.) vai arī japāni Go Soedu, kurš rangā atrodas 198.pozīcijā.

Pirmajā kārtā Gulbis pārspēja Kazahstānas tenisistu Aleksandru Bubļiku (ATP 205.), kurš, rezultātam esot 3-1, izstājās no turpmākās cīņas.

Gulbis pirms trim nedēļām zaudēja ASV atklātā čempionāta kvalifikācijas pirmajā kārtā. Pēc veiksmīgi sasniegtā Vimbldonas čempionāta astotdaļfināla Gulbim bija četru zaudējumu sērija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu