Kivičs pēc ierosinājuma aizliegt iespējamības formu lietošanu medijos kritis soctīklu lietotāju nežēlastībā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un Saeimas deputāta kandidāts Andris Kivičs kultūrpolitikai veltītu debašu laikā, ko rīkoja Laikmetīgās kultūras nevalstisko organizāciju asociācija, izteica vairākus ierosinājumus saistībā ar sabiedrisko un privāto mediju darbu, kas uzreiz izpelnījušies sociālo tīklu lietotāju izsmieklu.

Kivičs savu runu sāka ar vērtību definēšanu sabiedriskajos medijos, ierosinot, ka sabiedriskajā medijā vajadzētu izvairīties no feminisma un genderisma propagandas.

Mūziķis dalījās savā pieredzē ar privātajiem medijiem, sakot, ka "simtiem tiesas procesu Latvijā nav notikuši pret dzelteno presi", jo medijos tiek izmantota iespējamības forma.

VIDEO: Kiviča runa

Kivičs ierosināja ar likumu aizliegt iespējamības, jautājuma un varbūtības formu medijos. 

Kad pašreizējā kultūras ministre Dace Melbārde aicināja topošo Saeimas deputāta kandidātu izlasīt Latvijas mediju politikas pamatnostādnes dokumentu, viņš atbildēja: "Ziniet, to dokumentu ir tik daudz! Es nevaru visus izlasīt."

Pēc Kiviča runas sociālajos tīklos ļaudis pauduši arī savu viedokli par topošo tautas kalpu. 

Kāds "Twitter" lietotājs publiskojis foto no 2014. gada "Outlet Optika" fotosesijas, kurā Andris Kivičs redzams sieviešu apakšveļā. Šīs fotogrāfijas internetā joprojām ir publiski pieejamas.

Kā zināms, 13. Saeimas vēlēšanas notiks šā gada 6. oktobrī.  

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu