Bērks tic, ka viņš būs "Knicks" pirmais saspēles vadītājs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Trejs Bērks
Trejs Bērks Foto: Reuters/LETA

Trejs Bērks redz sevi kā vadošo saspēles vadītāju gaidāmajā sezonā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas "Knicks", kuru pārstāv Kristaps Porziņģis.

Pērn oktobrī Ņujorkas "Knicks" piesaistīja Bērku, taču jau pēc trīs dienām pārtrauca sadarbību ar viņu. Pagājušo sezonu Bērks sāka NBA G līgā jeb attīstības līgā, kur viņš rezultatīvi spēlēja Vestčesteras "Knicks" komandā. 

Janvāra vidū Bērks vēlreiz pievienojās Ņujorkas "Knicks", kuras sastāvā viņš turpinājumā rādīja atzīstamu sniegumu - 36 spēlēs vidēji 12,8 punkti. 26. martā Bērks guva 42 punktus, kas ir viņa rekords NBA spēlētāja karjerā, un atdeva 12 rezultatīvas piespēles.

Tādējādi Bērks kļuva par pirmo "Knicks" saspēles vadītāju kopš 2005.gada, kurš vienas spēles laikā guvis vismaz 40 punktus un atdevis 10 rezultatīvas piespēles. 2005. gadā to pēdējo reizi paveica Stefans Mārberijs.

"Jā," sacīja Bērks, atbildot uz jautājumu - vai viņš tic, ka viņš gaidāmajā sezonā būs Ņujorkas "Knicks" pirmais saspēles vadītājs. "Tāds ir mans domāšanas veids. Zinu, ka treneris Fizs (Deivids Fizdeils) teica, ka treniņnometnē viņš ļaus mums cīnīties par vietu sākumsastāvā. Tas, manuprāt, ir taisnīgi," intervijā "New York Post" sacīja Bērks. 

"Knicks" galvenais treneris Fideils iepriekš izteicās, ka viņš ir apmierināts ar komandas saspēles vadītāju Bērka, Franka Nilikinā un Emanuela Mudieja talantiem.

"Visi trīs saspēles vadītāji ir ar pareizo mentalitāti. Mēs viens ar otru sacentīsimies. Mēs arī apzināmies, ka esam komandas biedri, tāpēc viens otram palīdzēsim progresēt. Tā ir uzvara, uzvara, uzvara. Ar nepacietību to gaidām," teica Bērks.

2013. gada NBA jauno spēlētāju draftā Jūtas "Jazz" komanda Bērku izvēlējās ar devīto numuru. Šo vienību viņš pārstāvēja trīs sezonas, bet pēc tam vienu sezonu saspēles vadītājs nospēlēja Vašingtonas "Wizards" sastāvā.

Pašlaik 25 gadus vecais Bērks kopumā piecu sezonu laikā NBA regulārajā čempionātā vidēji spēlē guvis 10,9 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu