Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sekss "Lauku sētā": šova dalībnieki darījuši to bez prezervatīva (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

Ceturtdien, 20. septembrī, pie LNT skatītājiem nonāca šova "Lauku sēta" otrā sērija, kurā 21 gadu vecā Aija Dembovska un 30 gadus vecais Rasmuss Pujāts ļāvās mīlas priekiem. 

Uz šova vadītāja jautājumu, kāpēc viena guļvieta ir brīva, dalībnieki atbildēja: "Tur ir čiki briki, pupi pliki! Viņi mums taisa 11. dalībnieku!" 

Kā izrādās, Aija un Rasmuss pavada naktis kopā un abi ļāvušies arī intīmajai dzīvei, tomēr "Lauku sētas" dalībnieki par to nav sajūsmā, nosaucot Aiju par vieglas uzvedības meiteni. "Es neko citu nevaru pateikt - viņa ir prostitūta!" - tā viens no šova dalībniekiem Ingars Babčuks.

Aija atzīst, ka ar Rasmusu sagaidījuši brīdi, kad lielākā daļa aizmieg, un tikai tad nodevušies mīlas priekiem: "Mums ar Rasmusu bija... Es pat nezinu, kā pateikt pareizi. Bērni nebūs gan. Var arī bez tā iztikt. Bet tuvība bija."

Pats Rasmuss bijis izbrīnīts par Aijas vēlmi nodarboties ar seksu bez izsargāšanās, tomēr nenoliedz, ka abu starpā bijusi tuvība: "Aija piedūrās varbūt - ka viņa grib šovā bērnu. Varēja būt. Tiešām varēja būt. Es viņu varēju vienkārši izp**t. Šeit viņa visu grib darīt bez prezervatīva. Bakstīšanās bija, es neliegšos. Bet nebija nekas līdz galam."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu