"Čiki briki", puņķi un asaras, kā arī divi jauni dalībnieki: "Lauku sēta" uzņem apgriezienus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes

Ceturtdien, 20. septembrī, pie skatītājiem nonāca šova "Lauku sēta" otrā sērija, kurā pārsteigumu netrūka. 

Lai visi laicīgi būtu augšā un mestos iekšā darbos, saimnieks dalībniekus modina, kārtīgi uzgāzējot pagalmā ar moci. Lauku sētā lielie darbi ir sākušies pa īstam un strādnieku vēderi prasa savu tiesu. Taču šīs nedēļas pavāram virtuve noteikti nav īstā vieta, jo ēst gatavot viņš nemāk, tāpēc atliek vien cerēt uz pavāra palīgu. Dalībnieki slēdz vienošanās par palīdzību, taču arī tas nelīdz - ēdienreizes kavējas, dalībnieki, saimnieki un raidījuma vadītājs Jānis sēž pie galda ar pulksteni un gaida, bet solītās pusdienas tā arī netiek pasniegtas laikā, tāpēc pavāru gaida sods.

Jau pēc pirmās pavadītās nakts baumo, ka Lauku sētā bijis sekss. Rasmuss un Aija nakti pavadījuši zem vienas sedziņas. Taču pēc pirmās nakts attieksme pret Aiju mainās un visi sāk Aiju aprunāt.

Ar nedēļas lielo darbu - šķūņa būvēšanu neveicas tik ātri kā gribētos. Meitenēm darbi vispār neiet uz priekšu. Puišu komandā kā labi strādnieki izceļas trīs puiši - Rasmuss, Dairis un Krišjānis, bet Dzintars ātri vien iegūst dīvaiņa lomu lauku sētā, jo stāsta, ka redzot vīzijas, sarunājas ar dzīvniekiem, turas pie elektriskā gana, lai uzlādētos. Kad ārā ir negaiss un visi meklē pajumti, viņš dodas skriet apakšbiksēs pa lauku. Savukārt Ingars vienkārši nezina, kas un kā ir jādara.

Šova pirmajā izbalsošanā iet vaļā puņķi un asaras, jo dalībnieki vienisprātis lēma, ka šovs jāpamet Aijai, tomēr raidījuma vadītājs Jānis nāk klajā ar negaidītu paziņojumu, ļaujot Aijai turpināt darbību šovā, kā arī - dalībniekiem pievienojas pagājušās sezonas zvaigznes Eva Savicka-Turka un Normunds Sakovičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu