"Es netaisos padoties!" - Karmena pēc neveiksmes "X Faktorā" apņemas iekarot Latvijas šovbiznesu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64, Karmenas privātais arhīvs

Šova "X Faktors" otrā sezona rit pilnā sparā - ļaudis no visas Latvijas cīnās par iespēju uzstāties uz lielās skatuves, lai iekļūtu šovbiznesa aprindās un iegūtu atpazīstamību Latvijā un pasaulē. Viena no censonēm, kura izpelnījās žūrijas un skatītāju uzmanību, ir Karmena Puķjāne no Jūrmalas. Meitene paziņoja, ka Priekuļu sporta svētkos uzstājusies klausītāju miljoniem, tomēr viņas izpildīto "Cranberries" dziesmu "Zombie" žūrija novērtēja kā ļoti vāju, pat izmisuma pilnu. Karmena netaisās apstāties un sarunā ar portālu TVNET pārliecinoši apgalvo - mēs vēl par viņu dzirdēsim!

Vaicājot, kā mainījusies Karmenas dzīve pēc šova, un vai jaunā meitene izjūt popularitāti, viņa atbild apstiprinoši: "Pēc dalības "X Faktorā" izjūtu ļoti lielu atpazīstamību, ļoti daudz cilvēku uz ielas pievērš man lielu uzmanību, sociālajos tīklos aicina draudzēties un neliek mieru."

Karmena ir pārliecināta, ka var iekarot šovbiznesa aprindas:

"Noteikti turpināšu dziedāt un smagi strādāt pie tās, labot kļūdas savā dziedājumā un, kad būs piestrādāts pie tā visa, tad noteikti uzstāšos un pierādīšu visiem, ka spēju labāk un to, ka netaisos padoties." 

Daudzus skatītājus un žūriju sasmīdināja Karmenas teiktais, ka viņa reiz uzstājusies miljonu skatītāju priekšā Priekuļu sporta svētkos. Jauniete atzīst, ka ir pārteikusies un negaidīja, ka tas tiks uztverts nopietni.

Diemžēl "X Faktora" gaitas meitenei ir beigušās, jo žūrija viņas izpildīto "Zombie" novērtēja ar trīs "Nē". Karmena uzskata, ka tas bijis godīgs lēmums, tomēr žūrijas uzvedību viņu nosauc par nekorektu - tā esot bijusi ņirgāšanās. 

Neraugoties uz neveiksmi, Karmenas lielākais atbalsts ir ģimene un draugi. Viņa turpina iedvesmoties no krievu mūzikas izpildītāja Jegora Krīda un aicina savus lielākos "fanātus" iegādāties pašas radītu krekliņu ar Karmenas autogrāfu.

Foto: Karmenas privātais arhīvs

Tāpat jaunā dziedātāja sola, ka pavisam drīz viņa izdos videoklipu.

Atgādinām, ka šova "X Faktors" pirmajā sezonā uzvaras laurus plūca Arturs Gruzdiņš, kurš balvā ieguva sadarbības līgumu ar "Sony Music" un 10 000 eiro. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu