Uz lielajiem ekrāniem elegantākā šī gada krimināldrāma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bleika Laivlija
Bleika Laivlija Foto: kadrs no filmas

21. septembrī Latvijas kinoteātros sāk izrādīt negaidītiem pavērsieniem un gaumīgu humoru piesātināto krimināldrāmu “Neliels lūgums” (“A Simple Favor”), ar šarmantajām Holivudas aktrisēm Bleiku Laivliju un Annu Kendriku galvenajās lomās.

Publikas iecienītās aktrises filmas sižetā pārtop par mazpilsētā dzīvojošām jaunām māmiņām, vlogeri Stefāniju un eleganto publicisti Emīliju. Abas nejauši iepazīstas un kļūst par labām draudzenēm. Kādā dienā Emīlija vēršas pie draudzenes ar nelielu lūgumu un īsi pēc tam pazūd bez vēsts. Kopā ar pazudušās draudzenes vīru Šonu Stefānija sāk šķetināt pazušanas apstākļus, izceļot gaismā arvien baisākus noslēpumus.

Filma “Neliels lūgums” veidota pēc 37 gadus jaunās Amerikāņu rakstnieces Dārsijas Bellas tāda paša nosaukuma romāna motīviem. Tās režisors – Pols Fīgs filmai piešķir elegantu, noslēpumainu nokrāsu, meistarīgi savijot tagadnes notikumus ar atklāto no galvenās varones pagātnes. Spraigie notikumi pasniegti līdztekus gaumīgam humoram, kas kopā sniedz lielisku piedzīvojuma un aizmiršanās sajūtu gandrīz divu stundu garumā.

Līdztekus lieliskam jau minēto abu aktrišu tēlojumam filmā piedalās Eriks Džonsons (“Tumsa piecdesmit nokrāsās”) un Linda Kardellīni (seriāls “Trakie vīrieši”).

Krimināldrāmas “Neliels lūgums” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu