Rezultatīvais Agvero pagarina līgumu ar Mančestras "City" komandu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Serhio Agvero
Serhio Agvero Foto: Reuters/LETA

Rezultatīvais argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero līdz 2021.gada sezonas beigām pagarinājis līgumu ar Anglijas futbola premjerlīgas čempioni Mančestras "City".

Līdzšinējais Agvero un Mančestras kluba līgums beigtos 2020.gada vasarā, taču tagad vienošanās pagarināta vēl uz vienu sezonu.

Patlaban 30 gadus vecais Agvero iepriekšējā sezonā kļuva par visu laiku labāko "City" komandas vārtu guvēju. Viņš Mančestras kluba rindās ir guvis 204 vārtus.

"Esmu laimīgs, ka varēšu komandā palikt vēl par gadu ilgāk. Mans mērķis, kad pievienojos "City" komandai, bija nospēlēt desmit sezonas šajā lieliskajā komandā. Septiņas jau esmu aizvadījis, šī ir astotā, bet tagad man ir līgums vēl uz diviem gadiem," norādījis Agvero.

Tikmēr kluba sporta direktors Čiki Begiristains norādījis, ka Agvero ir bijusi svarīga kluba sastāvdaļa kopš ierašanās 2011.gadā.

"Mēs esam lepni, ka komandā spēlē viens no pasaules labākajiem uzbrucējiem," sacīja "City" pārstāvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu