Ieskaties sliktākajās vakariņās Rīgā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Пресс-фото

20. septembrī Rīgā, kultūras telpā “Autentika”, ar provokatīvu pirmizrādi sevi pieteicis Latvijā jauns izklaides piedāvājums – sliktākās vakariņas jeb “Shitty Dinner”. Pasākuma koncepts piedāvā baudīt gardu maltīti melnā humora atmosfērā, ko pirmajās sliktākajās vakariņās pieredzēja pašmāju slavenības.

Īpaši godīgu apkalpošanu, haosu virtuvē, viegli aizkaitināmu šefpavāru un neierastu situāciju pārpilnību laba humora un ēdiena cienītājiem no oktobra Rīgā piedāvās SIA “Dāvanu Serviss”. “Sliktākās vakariņas jau atzinīgi novērtētas Tallinā, Viļņā un Helsinkos. Domājam, ka arī Rīga ir gatava uzzināt, ko patiesībā restorāna apmeklējuma laikā par saviem klientiem domā pavāri un viesmīļi, tāpēc šoruden “Shitty Dinner” koncepts adaptēts Latvijai, un drīzumā ikvienam būs iespēja ar šo avantūru kādu pārsteigt,” stāsta “Dāvanu Serviss” vadītāja Vivita Vīksna.

“Shitty Dinner” performances pirmizrāde apliecina, ka pārsteigumi būs pat tiem, kuriem šķiet, ka redzēts un pieredzēts viss.

Foto: Publicitātes foto

“Esmu piedalījies ļoti daudz pasākumos, un jāatzīst, ka parasti tie tomēr ir diezgan līdzīgi. Šis ir kaut kas pilnībā ārpus rāmjiem – perfekta izjokošanas dāvana. Būs ar kādu jānāk vēl”, pēc vakariņām atzina pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems.

Dziedātāja Aija Andrejeva uz sliktajām vakariņām aicinātu draugus: “Man gribētos šādu dāvana sev pašai dzimšanas dienā – kā ballīti ar draugiem, kur kārtīgi izsmieties.”

Mūziķis, aktieris un TV šovu vadītājs Lauris Reiniks saka: “Paldies pavāram un komandai, visi ēdieni garšīgi, un notikumi – jā, tādi mulsinoši. Katrā ziņās ideāls pārsteigums svētkos vai notikums jautram vakaram. Arī labs pārbaudījums cilvēkiem ar tādu pieticīgāku humora izjūtu.”

Foto: Publicitātes foto

Arī turpmāk sliktākās vakariņas norisināsies vienā no jaunākajām Rīgas atpūtas vietām mākslas un ēdienu baudītājiem – kultūras telpā “Autentika”. Savukārt par smieklīgiem pārpratumiem gādās viesmīļu komanda no improvizācijas teātra “Spiediens”.

“Shitty Dinner” atklāšanas pasākumā kopā ar savām otrajām pusēm un draugiem piedalījās mūziķi Aija Andrejeva un Lauris Reiniks, pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems, aktieri Dārta Daneviča un Gints Andžāns, rakstniece un publiciste Sandra Krasta, uzņēmēja Līva Jaunozola un citas sabiedrībā zināmas personas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu