Rita Ora izziņo jaunu albumu "Phoenix"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @ritaora

Albāņu izcelsmes britu dziedātāja Rita Ora izziņo sava otrā studijas albuma izdošanu. Jaunais albums "Phoenix" tiks izdots 23. novembrī Atlantic Records paspārnē. 

Līdz ar albuma izziņošanu jauna dziesma "Let You Love Me" no šās nedēļas pieejama visos straumēšanas servisos.

Rita Ora ir aizvadījusi veiksmīgu un intensīvu pusotru gadu – sniedzot 33 izpārdotus koncertus Eiropas turnejas ietvaros, viņas pieci hiti kopā sasnieguši vairāk kā 1,3 miljardus Spotify klausījumu visa pasaulē. Hits "Your Song", kura autori ir Eds Šīrans (Ed Sheeran) un Stīvs Meks (Steve Mac) sasniedza 352 miljonus klausījumu un kļuva par dziedātājas lielāko hitu Eiropā un iekļuva Top10 UK singlu topā.

Kopā ar Avicii radītā dziesma "Lonely Together" augustā iekļuva Top10, bet singls "Anywhere", izdots 2. oktobrī nopelnīja 2. vietu britu singlu topā. Arī citas sadarbības mūziķei devušas iespējas nokļūt ievērojamās pozīcijās - ar Laiemu Peinu (Liam Payne) dziesmā "For You" top10, dziesmu "Girls". Minētās dziesmas tiks iekļautas jaunajā albumā “Phoenix”.

Rita Ora ir pārdevusi 7 miljonus singlu.

Atgādinām, ka šovasar Rita Ora uzstājās Siguldā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu