Igaunijas Konkurences padome ļauj "Apollo Group" iegādāties restorānu "O'Leary's" franšīzes turētāju Baltijā

TVNET/LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Igaunijas Konkurences padome atļāvusi kompānijai "Apollo Group" iegādāties uzņēmumu "APL Restoranid", kam pieder sporta bāru un restorānu ķēdes "O'Leary's" franšīze Baltijas valstīs, pavēstījusi padome.

Par šo iegādes darījumu tika paziņots augusta otrajā pusē.

Baltijas valstīs pirmais sporta bārs un restorāns "O'Leary's" tika atvērts jūnijā Tallinas iepirkšanās centrā "Kristiine", un līdz gada beigām vēl viens "O'Leary's" tiks atvērts Tartu. Nākamgad "O'Leary's" tiks atvērti Rīgas iepirkšanās centrā "Akropole" un Tallinas iepirkšanās centrā "Ulemiste", bet 2020.gadā - Viļņā un Kauņā.

"O'Leary's" ir Zviedrijas franšīzes tīkls, kas darbojas 15 valstīs.

"Apollo Group" pieder grāmatnīcas "Apollo", kinoteātri "Apollo", filmu izplatīšanas kompānija "Baltic Film Distribution", sulu bāri "Blender" un saldējuma kafejnīcas "IceCafe".

"Apollo" Group" 55% akciju pieder Margusa Linnamē kompānijai "UP Invest", bet 45% akciju - Ivara Vendelina uzņēmumam "Sandbach".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu