Sarri: Moratam ir jāgūst vārti, lai atgūtu pārliecību

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sarri
Sarri Foto: AP/LETA

Spāņu futbola uzbrucējam Alvaro Moratam, kurš pārstāv Anglijas premjerlīgas klubu Londonas "Chelsea", ir jāgūst vārti, lai atgūtu pārliecību, uzskata vienības galvenais treneris Sarri.

Morata šosezon devies laukumā četrās spēlēs, šajā laikā gūstot vienus vārtus.

"Alvaro ir nepieciešams atgūt pārliecību, un tas notiks tad, kad viņš gūs divus trīs vārtus," žurnālistiem pēc aizvadītās UEFA Eiropas līgas spēles pret Saloniku PAOK sacīja Sarri. "Es nevaru viņam dot pārliecību. Piemēram, iepriekšējā mačā Moratam bija četras izdevības gūt vārtus, tomēr viņam nepaveicās. Cenšos viņam palīdzēt, taču pārliecību var iegūt, tikai gūstot vārtus."

Sarri gan noteica, ka, viņaprāt, spēlē pret PAOK Morata pirmo reizi šosezon bija gatavs cīnīties pretinieku soda laukumā.

Alvaro Morata
Alvaro Morata Foto: Reuters/LETA

Spānijas futbolists aizvadītajā sezonā pievienojās "Chelsea", pametot spāņu grandu Madrides "Real". Anglijas vienībā viņam bija paredzēta pirmā uzbrucēja loma, taču 48 spēlēs viņš guva vien 15 vārtus, līdz galam neattaisnojot uz spāni liktās cerības.

Morata jaunieša vecumā futbola prasmes apguva "Real" akadēmijā, kur arī debitēja profesionālajā futbolā, taču 2014.gadā sekoja pārcelšanas uz Turīnas "Juventus", kur 93 spēlēs Morata guva 27 vārtus. 2016.gadā viņš atgriezās "Real", 43 mačos izceļoties ar 20 precīziem sitieniem, bet nākamajā sezonā viņš kļuva par "Chelsea" futbolistu.

Londonas vienība šobrīd ir līdere premjerlīgas kopvērtējumā, izcīnot piecas uzvaras tikpat spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu