Medijs: "Timberwolves" neplāno aizmainīt vienības zvaigzni Batleru

LETA/ESPN
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džimijs Batlers
Džimijs Batlers Foto: SIPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Minesotas "Timberwolves" neplāno aizmainīt komandas zvaigzni Džimiju Batleru, ziņo ASV medijs ESPN.

Kā norāda ESPN apskatnieks Adrians Vojnarovskis, "Timberwolves" viceprezidents basketbola jautājumos Toms Tibodo un treneru štābs ir atteicies no visiem maiņu piedāvājumiem, jo uzskata Batleru par elites līmeņa spēlētāju, kuru klubs vēlas paturēt, lai tas spētu nākamsezon cīnīties izslēgšanas spēlēs.

Tāpat ESPN ziņo, ka citādās domās ir vienības īpašnieks Glens Teilors, kurš būtu ieinteresēts Batleru aizmainīt, jo viņam nākamsezon beigsies līgums, turklāt basketbolists ir paudis, ka viņš vienību varētu pēc līguma termiņa beigām atstāt kā brīvais aģents. Teilors nevēlas, lai Batlers pamestu Minesotas komandu bez atgriezeniskās saites.

Uzbrucējs jau iepriekš lūdza Tibodo, lai viņu aizmaina uz citu vienību.

Iepriekš Vojnarovskim pietuvināti avoti ziņoja, ka 29 gadus vecais Batlers visvairāk ir ieinteresēts nokļūt Losandželosas "Clippers" vienībā, nevis kādā citā klubā. Tāpat viens no pretendentiem, kas varētu iegūt Batleru, ir Ņujorkas "Knicks" vienība, kurā spēlē latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis. Savukārt ņemot vērā, ka arī Bruklinas "Nets", kuru pārstāv Rodions Kurucs, ir spējīga maksāt Batleram maksimālo līguma summu, arī šī komanda tikusi piesaukta kā viena no pretendentēm, taču Batlera prioritāšu sarakstā esot "Clippers" un "Knicks".

Nākamajā vasarā līgumi noslēgsies tādiem spēlētājiem kā Batleram, Kevinam Durantam, Kairijam Ērvingam, Klejam Tompsonam, Demarkusam Kazinsam, Deandrē Džordanam un Kembam Volkeram, viņiem kļūstot par brīvajiem aģentiem.

Aizvadītajā sezonā Batlers 59 spēlēs visās izgāja sākumsastāvā, gūstot 22,2 punktus vidēji mačā. Vidēji spēlē viņš arī atdeva 4,9 rezultatīvās piespēles un sakrāja 5,3 atlēkušās bumbas.

Batlers ir 2016.gada olimpisko spēļu uzvarētājs ar ASV izlasi četrkārtējs NBA Zvaigžņu spēles dalībnieks. Tāpat 2015.gadā viņu nosauca par spēlētāju, kurš piedzīvojis vislielāko progresu NBA.

Pagājušajā sezonā ne "Knicks", ne "Clippers" nesasniedza NBA izslēgšanas spēles, ņujorkiešiem paliekot 11.vietā Austrumu konferencē, kamēr Losandželosas vienība ierindojās desmitajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu