"Mobilly" apgrozījums pērn pieauga par 15,4%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
SIA "Mobilly" izpilddirektors Ģirts Slaviņš
SIA "Mobilly" izpilddirektors Ģirts Slaviņš Foto: Zane Bitere / LETA

Mobilo pakalpojumu sniedzējs SIA "Mobilly" pērn strādāja ar 961 191 eiro apgrozījumu, kas ir par 15,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa saruka 5,2 reizes un bija 8032 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā minēts, ka pērn kompānijas autostāvvietu biznesā naudas apgrozījums Rīgas sabiedriskā transporta nodrošinātāja "Rīgas satiksmes" apsaimniekotajās stāvvietās, salīdzinot ar 2016.gadu, pieauga par 16%, savukārt citu operatoru apsaimniekotajās stāvvietās naudas apgrozījums pieauga par 52%.

Tāpat vadības ziņojumā sacīts, ka "Mobilly" pērn turpināja darbu pie mobilās lietotnes pilnveides, kā arī pabeidza darbu pie jaunās "Mobilly" lietotnes. Izstrādājot jauno lietotni, kompānija veica pilnīgu tās pārbūvi - sākot ar programmatūras kodu, beidzot ar dizainu. Mobilai lietotnei veikti būtiski uzlabojumi lietotāja saskarnē un pieredzē.

Vadības ziņojumā atzīmēts, ka pērn kompānija izveidoja "Mobilly" autostāvvietu barjeru risinājumus, lai varētu automatizēt stāvvietas, kurās patlaban izmantoti novecojoši risinājumi. Vēlāk plānots šo risinājumu piedāvāt autostāvvietu īpašniekiem, dodot iespēju uzlabot servisu, samazināt izdevumus un piesaistīt vairāk klientu.

Vienlaikus kompānija pērn sāka darbu pie "Mobilly Automatic" projekta izveides. Patlaban ir vienošanās ar "Europark" stāvvietu operatoru par "Mobilly Automatic" ieviešanu piecās pazemes autostāvvietās. Tāpat sākts darbs un ieguldītas investīcijas jauna produkta "Mobilly City" izveidei. Ar "Mobilly City" platformu plāno piedāvāt jaunus pakalpojumus dažādām mērķauditorijām.

Nākotnē "Mobilly" vadība plāno turpināt attīstīt esošos biznesa virzienus, kā arī īpašu uzmanību un resursus veltīs "Mobilly CIty" platformas attīstībai.

2016.gadā "Mobilly" strādāja ar 833 083 eiro apgrozījumu, kas ir par 44,4% mazāk nekā 2015.gadā, bet peļņa saruka par 4,5% un bija 41 714 eiro.

Kompānija reģistrēta 2003.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 476 860 eiro. Kompānijas 30,43% kapitāls pieder Normundam Bergam, 26,85% - Jānim Bergam, 23,22% - Uldim Pabērzim, 10,49% - "ZGI-3" alternatīvo ieguldījumu fondam, 5,37% - Ģirtam Slaviņam, bet 3,64% kapitāla pieder "VVMV".

"Mobilly" pamatdarbība ir uzturēt un pilnveidot elektronisko norēķinu sistēmu "Mobilly", kā arī attīstīt citus inovatīvus mobilos risinājumus. Kompānijas galvenie darbības virzieni ir finanšu pakalpojumus papildinošas darbības un inovatīvu mobilo risinājumu attīstīšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu