Oficiāli paziņo Fjūrija un Vaildera cīņas datumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders Foto: Reuters/LETA

Bijušais pasaules čempions smagsvariem Taisons Fjūrijs cīņu pret Pasaules Boksa padomes (WBC) jostas īpašnieku Deonteju Vailderu aizvadīs šā hada 1. decembrī, vēsta BBC.

Līgums par cīņas aizvadīšanu esot noslēgts. Gaidāms, ka duelis notiks ASV, taču precīzu norises vietu paziņošot nākamnedēļ.

30 gadus vecais Fjūrijs (Lielbritānija) un 32 gadus vecais Vailders (ASV) augustā mutiski vienojās par cīņas aizvadīšanu.

"Divi lieliski smagsvari sacentīsies viens pret otru. Labākais cīnīsies pret labāko, sniedzot cilvēkiem to, ko viņi vēlas," sacīja Vailders.

Fjūrijs augustā uzveica Frančesko Pjanetu (Itālija), kļūstot par Vaildera pretinieku cīņā par WBC pasaules čempiona jostu.

Vailderam kopš 2015. gada janvāra pieder WBC pasaules čempiona josta, kad viņš cīņā par titulu uzvarēja kanādieti Bermeinu Stivērnu.

"Zinu, ka tev ir liels sitiens. Zinu, ka esi nepārspēts. Zinu, ka tev ir liela mute. Zinu, ka tu gribi uzvarēt, bet tu to negribi tik ļoti kā es," Vailderam vēstījumu sūtīja Fjūrijs.

Abi bokseri karjerā vēl nav zaudējuši. Fjūrijs izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti), bet Vaildera kontā ir 40 uzvaras (39 nokauti).

2016. gada jūnijā Fjūriju diskvalificēja par aizliegtu steroīdu lietošanu, bet pērn decembrī pēc vienošanās ar Lielbritānijas Antidopinga aģentūru (UKAD) viņam atļāva atsākt boksera karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu