Skat, kā brauc Audi RS 3 ar 1200 ZS elektromotoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Vācu sacīkšu braucēja Daniela Ābta YouTube kanālā ievietots video, kura centrālais varonis ir pamatīgas transformācijas piedzīvojis Audi RS3.

Īpašais Audi RS 3, kas standartā tiek apgādāts ar 2,5 litru piecu cilindru motoru ar 400 zirgspēkiem, ir ticis pie četriem Formula E elektromotoriem, ko ABT Schaeffler FE0 bolīdā izmantoja 2016. - 2017.gada sezonā.

Audi RS 3 un RS 4 ar rūkoņu un svilstošu riepu smārdu piepilda Biķerniekus

Kompānijas Schaeffler būvētais šova auto tā rezultātā attīsta 1200 ZS un 1280 Nm. Tie kompaktajam sedanam ar vilkmes vektorēšanas sistēmu nodrošina iespaidīgu paātrinājumu - 200 km/h, startējot no vietas, auto spēj sasniegt mazāk nekā septiņās sekundēs. Un, kā redzams no video trīspadsmitās minūtes, auto ir lieliski piemērots arī "saulīšu zīmēšanai".

Kā raksta Motor.ru, elektromotoru un vienas pakāpes transmisiju efektivitāte pilnas slodzes apstākļos ir iespaidīgi 95%. Elektromotoru barošanai Schaeffler izvēlējušies 64 kWh bateriju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu