Džošua aptauja: pret ko aizvadīt nākamo cīņu?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Lielbritānijas bokseris Entonijs Džošua, kurš sestdien aizstāvēja pasaules čempiona jostas smagsvaru kategorijā, savā "Twitter" kontā izveidojis aptauju ar jautājumu - pret ko viņam aizvadīt nākamo cīņu?

Džošua sestdien Vemblija stadionā Londonā aptuveni 80 000 skatītāju klātbūtnē aizstāvēja pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās, pārspējot Aleksandru Povetkinu no Krievijas.

Uzreiz pēc uzvaras Džošua atzina, ka viņa prioritāte nākamajai cīņai, kas paredzēta 13. aprīlī turpat Vemblija stadionā, ir WBC jostas īpašnieks ASV bokseris Deontejs Vailders.

Vailders decembrī centīsies aizstāvēt pasaules čempiona titulu WBC versijā, cīnoties pret Lielbritānijas bokseri Taisonu Fjūriju.

Džošua savā "Twitter" profilā piedāvā nobalsot, pret ko viņam aizvadīt nākamo cīņu - Vailderu, Fjūriju vai Jamaikā dzimušo Lielbritānijas bokseri Dilanu Vaitu.

Aptaujā piedalījušies jau vairāk nekā 400 000 "Twitter" lietotāju. No tiem vairāk nekā puse nobalsojuši par Vailderu, liela daļa par Fjūriju, bet niecīga daļa par Vaitu.

Lielbritānijas bokserim tviterī ir vairāk nekā divi miljoni sekotāju.

Pašlaik 28 gadus vecais Džošua duelī pret Povetkinu guva 22. uzvaru karjerā (21. nokauts), turpinot cīnīties bez zaudējumiem. 

32 gadus vecā Vaildera kontā ir 40 uzvaras (39 nokauti), bet 30 gadus vecais Fjūrijs Fjūrijs izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). Arī šie abi bokseri vēl nekad nav zaudējuši.

Savukārt 30 gadus vecais Vaits karjerā izcīnījis 24 uzvaras (17 nokauti) un piedzīvojis vienu zaudējumu - 2015. gadā pret Džošua.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu