Kā pa Rīgu pārvietoties pāvesta Franciska vizītes laikā?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Saistībā ar pāvesta Franciska vizīti Rīgā šodien ir norīkoti sabiedriskā transporta papildu reisi, informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Tie organizēti, lai cilvēki, kas vēlā vakarā ar vilcieniem atgriezīsies no Aglonas, varētu nokļūt mājās.

No Centrālās stacijas apkārtnes pieturvietām atsevišķi autobusi un trolejbusi izbrauks plkst. 0.30, 1.30 un 2.20, lai nogādātu atbraukušos uz Rīgas pilsētas mikrorajoniem.

Papildreisi norīkoti 8.autobusa maršrutā no pieturvietas "Stacijas laukums" uz Zolitūdi, 9.autobusa maršrutā no pieturvietas "Merķeļa iela" uz Mežaparku, 21.autobusa maršrutā no pieturvietas "Centrālā stacija" (Raiņa bulvārī) uz Imantu, 24.autobusa maršrutā no pieturvietas "Centrālā stacija" (Gogoļa ielā) uz Mangaļsalu, 30.autobusa maršrutā no pieturvietas "Centrālā stacija" (Raiņa bulvārī) uz Daugavgrīvu, 40.autobusa maršrutā no pieturvietas "Centrālā stacija" (Gogoļa ielā) uz Juglu, 15.trolejbusa maršrutā no pieturvietas "Centrālā stacija" (Raiņa bulvārī) uz Ķengaragu, 18.trolejbusa maršrutā no pieturvietas "Centrālā stacija" (Satekles ielā) uz Mežciemu, 22.trolejbusa maršrutā no pieturvietas "E. Birznieka-Upīša iela" uz Pļavniekiem un 27.trolejbusa maršrutā no pieturvietas "Stacijas laukums" uz Ziepniekkalnu.

Norādītie autobusi un trolejbusi no Rīgas pilsētas centra līdz mikrorajonam brauks pa savu maršrutu tik tālu, līdz izkāps pēdējais pasažieris.

Tāpat šodien no plkst.10 līdz aptuveni plkst.10.30 gadījumā, ja tiks slēgta kustība Zigfrīda Annas Meierovica un Aspazijas bulvārī, 5., 7., un 11.maršruta tramvaji attiecīgi no Iļģuciema, Ķengaraga un Mežaparka kursēs līdz Radio ielai (pieturvieta "Stacijas laukums"). Savukārt no Mīlgrāvja un Ausekļa ielas braucošie tramvaji vajadzības gadījumā tiks īslaicīgi aizturēti pirms Krišjāņa Valdemāra ielas.

Viss pilsētas sabiedriskais transports šajā dienā kursēs pēc brīvdienu saraksta. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas biļetes darba dienām šodien tās nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā. Minibusi un ekspresbusi šajā dienā kursēs pēc svētdienas kustības grafika.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", šodien, varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

"Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centri šodien ir slēgti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu