Bļugers gūst vārtus NHL pārbaudes mačā

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes mačā, taču komanda piedzīvoja zaudējumu.

Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:0, 1:3, 0:0) piekāpās Detroitas "Red Wings" vienībai.

24 gadus vecais Latvijas hokejists otrā perioda vidū izcēlās ar precīzu metienu, kas beigās izrādījās pēdējie vārti spēlē, jo Bļugers tobrīd panāca 2:3.

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā viņš izdarīja vienu metienu, bloķēja vienu pretinieka metienu, vienu reizi pielietoja spēka paņēmienu un spēli pabeidza ar +1 lietderības koeficientu.

Šoruden šī ir otrā pārbaudes spēle, kurā Bļugers izceļas ar rezultativitāti, jo pirms tam viņš nopelnīja punktu arī mačā pret Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

Diemžēl, taču pirmdien Pitsburgas "Penguins" komanda paziņoja, ka Bļugers un 17 citi hokejisti nosūtīti uz fārmklubu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins".

Līdz ar to sagaidāms, ka Bļugers sezonu sāks Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur viņš pagājušajā sezonā 70 mačos guva 21 vārtus un veica 24 rezultatīvas piespēles.

Pitsburgas "Penguins" komanda, ar kuru Bļugers šovasar pagarināja līgumu uz vienu sezonu, gatavošanos NHL sezonai turpina 27 spēlētāju sastāvā.

TVNET šovasar tikās ar Bļugeru. Piedāvājam noskatīties intervijas ierakstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu