Ronaldu gūst vārtus; "Juventus" turpina uzvaru gājienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Federiko Bernardeši un Krištianu Ronaldu
Federiko Bernardeši un Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/LETA

Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu svētdien guva vārtus, palīdzot Turīnas "Juventus" komandai izcīnīt kārtējo uzvaru Itālijas A sērijas čempionātā spēlēs.

"Juventus" izbraukumā ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja "Frosinone" komandu, kas Itālijas A sērijas kopvērtējumā patlaban ieņem pirmspēdējo jeb 19. vietu.

Ronaldu ar precīzu sitienu izcēlās spēles 81. minūtē, kad bumba pēc veiksmīga rikošeta atleca viņam tieši pa sitienam soda laukuma vidū. 

33 gadus vecajam Ronaldu šie bija trešie vārti piecās spēlēs šosezon Itālijas A sērijas čempionātā.

Savukārt otros vārtus "Juventus" guva jau spēles kompensācijas laika ceturtajā minūtē, kad ātrajā pretuzbrukumā 2:0 panāca itāļu uzbrucējs Federiko Bernardeši. 

"Cenšos uzlabot savu spēli un turpināšu to darīt," pēc mača sacīja Bernadeši, kurš guva šosezon otros vārtus.

"Šobrīd ir ļoti daudz darba, taču mums ir jāturpina uzvarēt. Domāju, ka Ronaldu ir labākais spēlētājs pasaulē. Viņš ir īsts profesionālis, kā arī lielisks cilvēks, kurš komandas labā strādā smagi," turpināja Bernadeši.

Turīnas klubs izcīnīja piekto uzvaru piecās spēlēs šosezon Itālijas A sērijas čempionātā, tādējādi ieņemot līderpozīciju turnīra tabulā ar 15 punktiem.

Kopvērtējumā otro vietu ar 12 punktiem ieņem "Napoli", kas svētdien viesos ar 3:1 (2:0) pārspēja "Torino". Uzvarētājiem divus vārtus guva itāļu uzbrucējs Lorenco Insinje, bet ar vienu precīzu sitienu izcēlās Simone Verdi.

"Šobrīd man neinteresē situācija turnīra tabulā," pēc mača sacīja uzvarētāju komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Nedomāju par to, ka esam viena no titula pretendentēm, bet koncentrējos, lai uzlabotu komandas sniegumu gaidāmajās spēlēs."

Tikmēr aizvadītās sezonas UEFA Čempionu līgas pusfināliste "AS Roma", turpinot demonstrēt nestabilu sniegumu, ar 0:2 (0:1) pretinieku laukumā piekāpās "Bologna".

Romas vienībai tas bija otrais zaudējums šīs sezonas piecās spēlēs, kā arī šajā laikā romieši spējuši izcīnīt tikai vienu uzvaru.

Turnīra kopvērtējumā aiz "Juventus" (15 punkti) un "Napoli" (12 punkti) seko Florences "Fiorentina" un "Sassuoli" komandas, kurām katrai ir pa 10 punktiem.

Deviņi punkti ir Romas "Lazio" un SPAL komandām, kuras noslēdz pirmo sešinieku. Labākās sešas komandas turnīra noslēgumā garantēs dalību dažādās UEFA Čempionu līgas un Eiropas līgas turnīru fāzēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu