Popkantri zvaigzne Kerija Andervuda iekaro "Billboard 200"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popkantri zvaigzne Kerija Andervuda (Carrie Underwood) pārliecinoši iekarojusi ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietu, ziņo "billboard.com".

Albums «Cry Pretty» (Capitol Nashville) nedēļas griezumā pārdots 266 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati. Arī iepriekšējie trīs Andervudas albumi startējuši topa 1. pozīcijā, kas izvirza 35 gadus veco dziedātāju līderes godā kantri žanrā. Pirms tam trīs albumi pēc kārtas 1. vietā bija arī Feitai Hilai, Lindai Rondstedai un Teilorei Sviftai.

Detroitas repera Eminema pārsteiguma albums "Kamikaze" saglabājis 2. vietu ar 103 000 vienībām. "Kamikaze" izdots vien dažus mēnešus pēc salīdzinoši nesen izdotā amerikāņu repa mūzikas spīdekļa albuma "Revival", kas gan īpaši labas kritiķu atsauksmes nesaņēma. Šis fakts apspēlēts un mūzikas kritiķi kritizēti arī jaunajā albumā.

3. vietā 26 gadus vecais Atlantas R&B dziedātājs, reperis 6LACK ar otro studijas albumu "East Atlanta Love Letter".

Dreika (Drake) dižpārdoklis "Scorpion" numur 4. Amerikāņu repera Trevisa Skota (Travis Scott) albums "Astroworld" pakāpies uz 5. vietu. Jaunajā 17 dziesmu platē piedalās tādi urbānās mūzikas smagsvari kā Frenks Oušens (dziesmā "Carousel"), Dreiks ("Sicko Mode"), basists "Thundercat", Kevins Pārkers no grupas "Tame Impala", Farels Viljamss (Pharrell Williams) un The Weeknd.

Slavenais bītls Pols Makartnijs (Paul McCartney) ar savu jaunāko solo albumu «Egypt Station» noslīdējis no 1. uz 8. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu