Girgensons: Viss "Sabres" komandā izskatās citādāk nekā iepriekš

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons (nr. 28)
Zemgus Girgensons (nr. 28) Foto: AFP/SCANPIX

Viss Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Bufalo "Sabres" izskatās citādāk nekā iepriekš, pirms jaunās sezonas pauda šajā vienībā spēlējošais latvietis Zemgus Girgensons.

"Sabres" jauno sezonu sāks 4.oktobrī, kad uzņems Bostonas "Bruins" hokejistus. Savu sesto gadu Bufalo iesāks arī 24 gadus vecais Girgensons.

"Man loma ir forčekings (agresīva aizsardzība), vietas radīšana citiem un spēka paņēmieni. Tai pašā laikā es varu izmantot savas iespējas uzbrukumā. Lai arī kāda loma man ir komandā, es varēšu to izpildīt. Esmu no tiem hokejistiem, kurš izpilda trenera dotos norādījumus," sarunā ar "Buffalohockeybeat.com" teica Girgensons.

Latvijas hokejists arī norādīja, ka sastāvā pašlaik ir lielāka konkurence.

"Man ir jācīnās par savu vietu - daru to katrā treniņā. Lielāka konkurence palīdzēs mums mainīt domāšanu un kļūt par komandu, kas izcīnīs vairāk uzvaru. Domāju, jebkurš šajā komandā apzinās, ka mums ir jāmaina domāšana, lai kļūtu par labāku vienību," uzsvēra latvietis. "Viss pašlaik izskatās citādāk nekā iepriekš. Spēlētāji treniņos no sevis izliek visu, un pašlaik ir lielāka sāncensība. Komandai tas nāk par labu, liek katram strādāt vairāk - neviens nedrīkst paņemt brīvdienu, jo tad būsi ārā no vienības."

"Sabres" jau vairākus gadus ir starp vājākajām NHL komandām, turklāt Stenlija kausa izcīņā tā nav iekļuvusi jau septiņas sezonas pēc kārtas.

Savas NHL karjeras laikā Girgensons kopumā 348 spēlēs guvis 44 vārtus un veicis 57 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu