Modričs: Emocijas par šo apbalvojumu ir milzīgas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luka Modričs
Luka Modričs Foto: EPA/LETA

Aizvadītā sezona bija labākā horvātu pussarga Lukas Modriča karjerā, uzsvēra spēlētājs.

33 gadus vecais Modričs pirmdien ieguva planētas labākā futbolista balvu Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) vērtējumā. Viņš tādējādi pārtrauca argentīnieša Lionela Mesi un portugāļa Krištianu Ronaldu dominanci, kuri par labākajiem allaž tika atzīti kopš 2008.gada.

"Emocijas par šo apbalvojumu ir milzīgas, jo šis ir arī daudzu citu cilvēku darba rezultāts. Aizvadītā sezona bija neticama, labākā manā karjerā," pēc balvas saņemšanas teica Modričs. "Vēl joprojām nevaru aptvert, cik sezona bija laba gan individuāli, gan komandu līmenī. Esmu ļoti lepns par to, ko man izdevās sasniegt."

Pavasarī kopā ar Spānijas grandu Madrides "Real" Modričs triumfēja UEFA Čempionu līgā, turklāt bija viens no stūrakmeņiem Horvātijas izlasē, kas vasarā negaidīti sasniedza Pasaules kausa finālu.

Ceremonijā klāt nebija Ronaldu un Mesi, kuri ir aizņemti savos klubos.

"Katram ir savi iemesli. Protams, es būtu vēlējies, lai viņi būtu šeit," pauda Modričs.

Modričs sacensībā par labākā spēlētāja balvu apsteidza Itālijas titulētās komandas Turīnas "Juventus" uzbrucēju Ronaldu un Anglijas kluba "Liverpool" ēģiptiešu spīdekli Mohamedu Salāhu.

Tikmēr Mesi no "Barcelona" vienības netika nominēts pirmo reizi kopš 2006.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu