“The Sound Poets” tiksies ar faniem autogrāfu sesijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 27. septembrī, grupa “The Sound Poets” aicina klausītājus uz tikšanos un īsu akustisku uzstāšanos mūzikas ierakstu veikalā “Upe” Rīgā. 

Pasākuma laikā būs iespēja satikties ar grupas mūziķiem neformālā gaisotnē, iegādāties grupas jaunāko albumu “Trīs” par īpašu cenu, kā arī saņemt atlaides kodu biļetēm uz gaidāmo koncertu “Arēnā Rīga”.

Veikals “Upe” atrodas Vaļnu ielā 26, Vecrīgā, pasākuma sākums 19:00. 

Pirms nepilna mēneša tika izdots grupas trešais studijas albums “Trīs”, savukārt 20. oktobrī “Arēnā Rīga” notiks albumam veltīts grupas lielkoncerts. 

Šobrīd biļetes uz koncertu “Arēnā Rīga” cenu amplitūdā no 20 eiro iespējams iegādāties visās “Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās un internetā (www.thesoundpoets.lv), bērnu biļetes pieejamas par puscenu. 

Albums “Trīs” dzirdams “Spotify”, “iTunes”, “Deezer” un citās digitālajās mūzikas platformās, kā arī fiziskā CD formātā nopērkams labākajos Latvijas mūzikas ierakstu veikalos. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu