Krāsaino ballīšu sērija noslēdzas ar nerātnu piedzīvojumu zaļos toņos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vadims Bazalijs

Šovasar Rīgas Panāzijas virtuves restorāns “RestBar Mo” savu pirmo jubileju svinēja ar neparastu ballīšu sēriju. Trīs mēnešu laikā restorānā risinājās krāsaini pasākumi: “Red Challenge. Fearless Party”, “Black party” un “Chaos at the Museum: Bianco Party”, kurus kopā apmeklēja vairāk nekā 300 cilvēku. Pagājušajā ceturtdienā, 20. septembrī, restorānā notika sērijas noslēguma ballīte. Šajā reizē svētkiem tika izvēlēta zaļā krāsa, bet tēma – “Veselīgs dzīves veids VS hedonisms. Epic Battle. Who ir greener?” (Veselīga dzīves veida piekritēju un hedonistu episkā cīņa. Kurš ir zaļāks?)

Uz vienu vakaru restorāns kļuva par īstu sporta arēnu. Rīgas restorāna terase pārvērtās par fanu zonu, kur uz lielā ekrāna viesi varēja vērot pēdējo gadu spilgtākos sporta notikumus. Pasākuma atmosfēru papildināja profesionālu karsējmeiteņu komanda, bet omu sanākušajiem uzlaboja muzikālais sets no Dj Ališera Jakupova un Rock Band Atlantida uzstāšanās.

Tāpat notika arī sacensības – organizatori sarīkoja joku cīņu starp veselīga dzīves veida piekritējiem un hedonisma atbalstītājiem, kurā, protams, uzvarēja draudzība. Cienot dažādo pasākuma apmeklētāju gaumi, vakara veidotāji viena tradicionālā tematiskā kokteiļa vietā radīja divus: alkoholisko Vulgar Botanist un bezalkoholisko - Healthy Tonic.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu