Beljū: Man ir viena lieta, kādas nav Usikam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks un Tonijs Beljū
Oleksandrs Usiks un Tonijs Beljū Foto: Reuters/LETA

Tonijam Beljū viņa boksa manierē ir kas tāds, kā nav Oleksandram Usikam, uzskata Lielbritānijas bokseris.

Usika un Beljū cīņa notiks 10. novembrī Mančestrā (Lielbritānija). Ukrainas bokseris centīsies aizstāvēt pasaules čempiona jostas pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem).

"Pirmo reizi karjerā viņš redz kādu, kurš uz viņu skatās un tic, ka uzvarēs, - nevis kādu, kurš apzinās, ka zaudēs," britu mediji citē Beljū.

Usiks šovasar triumfēja Pasaules boksa supersērijā, finālā pārspējot Muratu Gasijevu no Krievijas. Savukārt janvārī Rīgā supersērijas pusfinālā Ukrainas bokseris uzvarēja Mairi Briedi.

"Lai cik lieliski būtu tie cīkstoņi, ar kuriem viņš ir ticies, neviens no viņiem neiet cīņā ar ticību no sirds, ka viņiem izdosies viņu uzveikt," uzskata Beljū.

"Tas mainīsies 10. novembrī. Nav tā, ka es tikai domāju un ticu, ka atradīšu ceļu (līdz uzvarai). Es zinu, jo es vienmēr to izdaru," piebilda Lielbritānijas bokseris.

"Un neaizmirsīsim, ka man ir viena lieta, kuras nav viņam, - tas ir sitiens, kas var izslēgt gaismas acumirklī," uzskata Beljū.

"Viens nepareizs solis, viens nepareizs manevrs, un tas ir galā," piebilda Lielbritānijas bokseris, kurš karjerā uzveicis divus Latvijas bokserus - Artūru Kuļikauski (2015.gadā) un Jevgēņiju Andrejevu (2008.). 

31 gadu vecais Usiks profesionāla boksera karjerā aizvadījis 15 cīņas, 11 no tām uzvarot ar nokautu. Ukrainas bokseris vēl nekad nav piedzīvojis zaudējumu.

Savukārt 35 gadus vecais Beljū karjerā piedalījies 33 cīņās, tiekot pie 30 uzvarām (20 ar nokautu), bet piedzīvojis divus zaudējumus un vienu neizšķirtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu