"Ērkšķu" šova Laima atklāj, kāda ir viņas sapņu sieviete

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 27. septembrī, pie skatītājiem nonāks skandalozā sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz.." otrā sezona. Pirms šā notikuma TVNET "Egoiste" uz sievišķīgām pārvērtībām aicināja trīs šova pirmās sezonas dāmas - kaislīgo Daigu, šarmanto Lindu un sirsnīgo Laimu. Brīdi pirms pārvērtībām Laima sarunā ar TVNET atklāja, ka joprojām ir brīvas sievietes statusā, tomēr viņa apzinās, ko meklē savā otrajā pusītē. 

Laima atzīst, ka pēc dalības "Caur ērkšķiem uz.." viņa saņēmusi vairākus piedāvājumus satikties no dažnedažādākajām sievietēm.

Jaunietei patīk satikties un iepazīties ar jauniem cilvēkiem, tomēr, lai izveidotos attiecības, viņa atklāj, ko meklē savā izredzētajā.

"Man ir vajadzīga pieaugusi sieviete. Ar kuru var pajokot, iet garās pastaigās, runāt, filozofēt," atklāj Laima. 

Vaicājot, kādas ir viņas attiecības ar šova uzvarētāju Kristu, ar kuru abas bija satuvinājušās, Laima smejoties atzīst, ka šis ir viens no populārākajiem jautājumiem, kas viņai tiek uzdots.

"Nē, mēs nesazināmies. Pēdējā saziņa bija decembrī, nedēļu pēc pēdējās sērijas. Pajautāju, kā viņai iet, bet viņa atcirta: "Labāk nekā tev." Man bija tāds - ā, nu labi, dzīvo tālāk," atceras Laima.

Jau trešdien, 26. septembrī, sadaļā "Egoiste" lasi par Laimas pārvērtībām! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu