Simona Kubasova-Prakaša pabeigusi Ņujorkas filmu akadēmiju un uzņēmusi dokumentālo filmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju modele Simona Kubasova-Prakaša, «Miss Europe 2017» Diānas Kubasovas māsa, pēc studijām Londonas filmu akadēmijā savu izglītošanos turpināja Ņujorkas filmu akadēmijā - 13. septembrī Ņujorkā notika viņas dokumentālās filmas “Love You, Wally” pirmizrāde, ziņo žurnāls “Privātā Dzīve”.

““Filma I Love You, Wally” ir mans diplomdarbs. Tagad skolu esmu pabeigusi un varu vairāk pievērsties festivāliem,” izdevumam savas gaitas komentēja daiļava.

Viņas filma vēsta par 32 gadus vecu amerikāni vārdā Mets, kurš 27 gadu vecumā cieta smagā avārijā. Pēc gūtās smadzeņu traumas viņš visu notiekošo aizmirst pāris minūšu laikā, kā arī neatceras dzīvi pirms avārijas - rūpes par Metu nākas uzņemties visai ģimenei.

Simona sola, ka viņas filmu varēšot redzēt arī Latvijā, taču tas varētu būt vien nākamā gada sākumā, kad viņa viesošoties dzimtenē.

Kā jau ziņots, Kubasova 2. jūnijā Itālijā mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, barbadosiešu uzņēmēju Radžu Prakašu (Raj Prakash). Kāzas notika četru dienu garumā.

Radžs bildināja mīļoto pērnā gada izskaņā. «Es teicu: «Jā, jā, jā!» Mūžīgi mūžos! Mīlēšu tevi mūžam,» tā foto aprakstā savas sajūtas atminas Kubasova. «Man bija pats skaistākais rīts. Šis ir tas, par ko sapņo katra meitene, - inteliģents, mīlošs, gādīgs un pievilcīgs princis! Un es esmu atradusi savējo,» prieku par saderināšanos neslēpa daiļā latviete, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu