"Misters & Nospiedumi" aicina doties uz vēlēšanām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Misters & Nospiedumi"
"Misters & Nospiedumi" Foto: publicitātes

Folkhiphopa apvienība „Misters & nospiedumi” sadarbībā ar mūziķi Kallekalve no alternatīvās metāla apvienības "Harta" radījusi asprātīgu, vēlēšanām veltītu dziesmu „Viss ir d!#$ā!”. Mūziķi apvienojušies kopīgā dziesmā, lai aicinātu Latvijas sabiedrību būt aktīvai un apdomīgai gaidāmajās Saeimas vēlēšanās.

„Mums katram ir savs viedoklis par politisko situāciju Latvijā un gaidas, domājot par Saeimas vēlēšanu iznākumu. Es esmu aktīvs politisko debašu vērotājs, un arī man savu izvēli izdarīt ir grūti. Katrā partijā ir idejas un cilvēki, ko es gribētu atbalstīt, bet ir arī tādi, kurus ne. Viegli sarkastiskā veidā ar šo dziesmu mēs esam centušies aicināt cilvēkus veltīt vairāk uzmanības tautas priekšstāvju, kā arī viņu priekšvēlēšanu solījumu kritiskai izvērtēšanai, lai Saeimas vēlēšanu rezultāts nenestu vilšanos,” skaidro mūziķis Misters.

"Projektā nolēmu piedalīties, jo patika “Nospiedumu” radītās dziesmas. Saņemot uzaicinājumu līdzdarboties, vēlējos atbalstīt ideju, kā vien māku, iespēlējot ģitāru un izpildot vokālās partijas. Man politika nav viegla tēma, taču atbalstu ieceres, kas uzdrošinās radīt un par to runāt, tādējādi iedvesmojot citus saprast un rīkoties,” skaidro grupas „Harta” dalībnieks Kallekalve.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu