Daugaviņš asistē "Spartak" uzvarētā KHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā)
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā) Foto: www.dinamoriga.lv

Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš otrdien nopelnīja rezultatīvu piespēli, palīdzot Maskavas "Spartak" komandai, kuru pārstāv arī Mārtiņš Karsums, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcīnīt uzvaru.

"Spartak" viesos ar 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) uzvarēja Bratislavas "Slovan" komandu, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Daugaviņš pirmspēdējā minūtē asistēja Aleksandram Hohlačovam, kurš raidīja tukšos pretinieku vārtos, panākot 4:1.

Šajā mačā Daugaviņš spēlēja 17 minūtes un 48 sekundes, vienu reizi metot pa vārtiem, kamēr Karsums laukumā pavadīja 12 minūtes un 26 sekundes, izdarot četrus metienus un bloķējot vienu pretinieku raidījumu.

Abi latvieši laukumā devās "Spartak" pirmajā uzbrucēju trijniekā.

Svētdien Maskavas klubs viesos ar 3:1 uzvarēja Rīgas "Dinamo" vienību.

Daugaviņš šosezon desmit mačos ir guvis divus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, bet Karsums ir nopelnījis 2+2.

Tikmēr citā mačā Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" viesos ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) zaudēja Magņitogorskas "Metallurg", ciešot ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos.

Kulda spēlēja 23 minūtes un 24 sekundes, divas reizes meta pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

Aizsargs šosezon 11 mačos ir guvis divus vārtus un reizi asistējis partnerim.

Vēl vienā spēlē uzvaru sēriju turpināja līgas līdere Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas savās mājās papildlaikā ar 5:4 (1:2, 0:2, 3:0, 1:0) uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv", izcīnot desmito panākumu tikpat mačos.

"Avtomobilist" pēc otrā perioda zaudēja ar 1:4, taču tad divas ripas iemeta Frensis Parē, bet reizi izcēlās Anatolijs Goliševs, savukārt papildlaika trešajā minūtē precīzs bija Dens Sekstons.

Jekaterinburgas klubs ir vienīgais, kurš šosezon KHL vēl nav zaudējis.

Otrdien pie uzvaras tika arī Rīgas "Dinamo", kas savās mājās papildlaikā ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) uzvarēja Jāņa Kalniņa pārstāvēto Rietumu konferences līderi Helsinku "Jokerit".

Rīdzinieki izcīnīja sesto uzvaru desmit mačos.

Rietumu konferences vadībā ar 16 punktiem desmit spēlēs ir Helsinku "Jokerit", kam ar 14 punktiem seko Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA, bet pa 13 punktiem ir Jaroslavļas "Lokomotiv" un Rīgas "Dinamo" rēķinā. Vēl par punktu atpaliek Maskavas "Spartak", Čerepovecaas "Severstaļ" ar deviņiem punktiem ir septītā, bet Miks Indrašis un Maskavas "Dinamo" ar astoņiem punktiem ir desmitajā vietā.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 20 punkti desmit mačos, bet divus punktus tai zaudē Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu