Zīle: Šī uzvara pierāda, uz ko mēs esam spējīgi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle
Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" uzvara pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences līdervienību Helsinku "Jokerit" pierāda, ka komanda ir spējīga šosezon uzrādīt labus rezultātus, uzskata Latvijas kluba aizsargs Kristaps Zīle.

Rīgas "Dinamo" otrdien "Arēnā Rīga" izcīnīja uzvaru papildlaikā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0).

Šajā spēlē Zīle laukumā pavadīja 17 minūtes un 50 sekundes, ar rezultativitāti gan neizcēlās, taču izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Gūti šodien bija. Spēle bija ātra. Pretī bija ļoti meistarīga komanda. Mēs šodien parādījām ļoti kvalitatīvu spēli. Svarīgi, ka tikām pie diviem punktiem, pārspējām konferences līderus. Tas tikai pierāda, uz ko mēs esam spējīgi. Šosezon mums viss vēl ir priekšā - šādas uzvaras mūs savelk kopā vienā kulakā. Turpināsim tā iet uz priekšu," kluba mājaslapā citēts Zīle.

Trešā perioda izskaņā Zīle iesaistījās asumos pie Rīgas "Dinamo" vārtiem.

"Pretiniekam nav jālien tur, kur nav jālien. Īpaši pēc svilpes. Parādīju, ka tur ir mūsu vieta, lai viņš to saprot," sacīja Rīgas "Dinamo" aizsargs.

"Jokerit" vārtus šajā spēlē sargāja Jānis Kalniņš, kurš iepriekšējās divas sezonas spēlēja Rīgas "Dinamo".

"Spēles laikā nedomā, kurš viņiem vārtos. Met tikai pa vārtiem un centies viņu pārspēt," atzina Zīle.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs ceturtdien, 27. septembrī, "Arēnā Rīga" pret hokeja klubu "Soči".

Rīgas "Dinamo" ar 10 spēlēs izcīnītiem 13 punktiem ieņem piekto vietu Rietumu konferences tabulā, savukārt "Jokerit" ar 16 punktiem ir līdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu