Šķēle rezultatīvi turpina spēlēt Francijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle otrdien ar 12 punktiem bija rezultatīvākais Antibas "Sharks" komandā, taču tā piedzīvoja pamatīgu sagrāvi Francijas čempionāta otrās kārtas spēlē.

Antibas komanda viesos ar 60:91 (12:31, 16:24, 17:18, 15:18) kapitulēja Vilērbānas ASVEL vienībai, ciešot otro zaudējumu turnīrā divos aizvadītos mačos.

Šķēle spēlēja 24 minūtes, trāpot četrus no sešiem divpunktu metieniem un četrus no četriem "sodiņiem", bet aizmeta garām vienīgo tālmetienu.

Tāpat latvietis izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, nopelnīja vienu piezīmi un izprovocēja septiņus pretinieku pārkāpumus, nopelnot 13 efektivitātes rādītāja punktus, kas arī bija labākais rādītājs "Sharks" rindās.

Jau ziņots, ka Francijas čempionātā Šķēle debitēja sestdien, taču viņa rezultativitāte neglāba komandu no zaudējumā arī pirmās kārtas mačā.

Antibas "Sharks" ar diviem zaudējumiem divās spēlēs turnīra tabulā ir 17.vietā starp 18 komandām.

Pašlaik 25 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās šovasar, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī".

Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc "Ventspils" komanda "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu