Ekskluzīvi: pirmais ieskats "Caur ērkšķiem uz.." jaunajā sezonā

FOTO
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 27. septembrī, kanāla "STV Pirmā!" skatītāju vērtējumam tiks nodota šokējoši atklātā sociālā raidījuma "Caur ērkšķiem uz.." pirmā sērija. Tajā desmit sievietes ar neapskaužamu pagātni un sapņiem par veiksmīgu nākotni sanāks vienuviet, lai spertu soļus pārmaiņu virzienā. 

Līdzīgi kā pirmajā sezonā, arī šoreiz dāmas uz jauno mājvietu vedīs autobusiņš, piestājot dažādās Rīgas ielās, lai uzņemtu dalībnieces ar visai raibo pagātni.

Pati pirmā satikšanās vietā ieradīsies smaidīgā Viktorija, kura vēlas iemācīties sadzīvot ar sāpīgajiem pagātnes rēgiem un iemīlēt sevi.

Viņai pievienosies omulīgā Una, kura nule sastaptajai kolēģei paziņos, ka visu nakti nav gulējusi sāpoša zoba dēļ.

Trešās dalībnieces ierašanās abām dāmām raisīs mulsuma pilnus brīžus - Monika neslēpj savu seksuālo orientāciju un audzina četras atvases. 

Taču ar to pārsteigumi nebeigsies - kompānijai pievienosies arī vājredzīgā Inese, kuru uz satikšanos būs atvedis viņas dzīvesbiedrs.

Noskaņojums autobusā mainīsies, kad dāmas satiksies ar 26 gadus veco vientuļo māmiņu Alīnu, kura vēlas tikt galā ar azartspēļu atkarību. Viņa jau no iepazīšanās brīža visas uzjautrinās ar asprātīgiem jokiem un replikām. “Iedodiet man kaut ko paēst. Es jau jūtu, kā tievēju,” visas smīdinās apaļīgā dāma.

Sagaidījušas vēl divas cīņu biedrenes – Solvitu jeb “sātanu”, kā viņa pati sevi dēvē, un kriminālo autoritāti Lolitu, kura ir iepriekšējā “Caur ērkšķiem uz..” sezonā iepazītās Sintijas mamma – dāmas dosies tālāk un piestās, lai kompānijā uzņemtu pēdējo trio – jauno māmiņu un grūtnieci Lieni, trauslo trīs bērnu māmiņu Aneti un atraktīvo laucinieci Initu.

Īpašu sajūsmu sievietēm raisīs nokļūšana greznajā un plašajā mājā, kurā viņām būs jāpavada turpmākās nedēļas.

Sadalījušas istabas, ne bez strīdiem un konfliktiem, sievietes būs gatavas tikties ar raidījuma vadītāju Jāni Bukumu un kopā ar ekspertiem ļauties pārmaiņām.

Kā jau tik raibā kompānijā gaidāms, uzvirmos arī nesaskaņas dalībnieču starpā... 

"Caur ērkšķiem uz.." jaunā sezona jau ceturtdien, 27. septembrī, kanālā "STV Pirmā!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu