iPhone Xs un un Xs Max - pēc dažām dienām veikalos (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apple iPhone Xs
Apple iPhone Xs Foto: Publicitātes foto

Apple ir sasniedzis jaunas kvalitātes virsotnes, laižot klajā līdz šim ātrākos un jaudīgākos viedtālruņus - 5,8 collu iPhone Xs un 6,5 collu iPhone Xs Max.

All-screen ekrāns - bez liekām detaļām

Abu telefonu Super Retina ekrāni ir līdz šim lielākie iPhone vēsturē, piedāvājot elpu aizraujošas kvalitātes divu kameru sistēmu un saglabājot iPhone X vizuālo risinājumu. Būtiskākā atšķirība starp abiem modeļiem ir to izmērs, taču jaudas ziņā tie ir visnotaļ konkurētspējīgi.

iPhone Xs un iPhone Xs Max balstās uz iPhone X all-screen ekrāna dizainu, un abi viedtālruņi ir aprīkoti ar dzidrāko ekrānu un augstāko pikseļu blīvumu, kāds jebkad ir iebūvēts Apple ierīcēs. Telefoni ir aprīkoti ar OLED ekrāniem, kas darbojas ar Super Retina izšķirtspēju un atbalsta Dolby Vision un HDR10 režīmu, kā arī nodrošina augstāko krāsu precizitāti nozarē.

Foto: Publicitātes foto

Abi viedtālruņi piedāvā ārkārtīgi smalku (1:1 000 000) kontrastu attiecību, kas melno krāsu padara izteikti tumšu. Video skatīšanās un spēļu spēlēšana uz iPhone Xs Max būs īsts piedzīvojums, jo telefona ekrāns piedāvā nebijušu pikseļu skaitu, kas sasniedz 3 miljonus.

Telefonu korpuss ir aprīkots ar visizturīgāko stiklu, kāds līdz šim izmantots viedtālruņu ražošanā, - tam ir uzlabota izturība pret skrāpējumiem, savukārt stiklotā aizmugure nodrošina vēl ātrāku bezvadu uzlādi. Tāpat jauno iPhone lietotājus iepriecinās augstā ūdensizturība, kas nodrošina nemainīgu telefona darbību, tam atrodoties 2 metru dziļumā līdz pat 30 minūtēm.

Unikālā 12MP divu kameru sistēma

iPhone Xs ienes inovācijas, kas izmaina fotografēšanas iespējas un kvalitāti. Pateicoties Smart HDR režīmam, turpmāk būs iespējams radīt fotogrāfijas ar īpaši augstu dinamisko diapazonu un izteikti smalkām detaļām, kā arī līdz šim nepieredzētas kvalitātes portretu fotogrāfijas. 12 megapikseļu divu kameru sistēma sevī iekļauj duālo optisko attēlu stabilizāciju ar 2x optisko tālummaiņu, turklāt atjaunotais sensors ir divtik ātrs kā līdz šim.

Foto: Publicitātes foto

Uzlabotas tehnoloģijas

Kā uzsver Apple mārketinga viceprezidents Filips Šillers, iPhone Xs ir nevis viens, bet divi iPhone modeļi, savukārt iPhone Xs Max papildus piedāvā līdz šim lielāko ekrānu un bateriju Apple viedtālruņu vēsturē. Tas nozīmē, ka lietotājiem būs iespēja ikdienā lietot telefonu par pusotru stundu ilgāk.

iPhone Xs ir aprīkots ar jaunākās paaudzes tehnoloģijām, ieminot jaunu ceļu viedtālruņu pasaulē. Teju visa abu telefonu komplektācija ir jaunums, tostarp A12 Bionic procesors, ātrāks Face ID, kā arī mūsdienīga divu kameru sistēma, kas vēl labāk spēj pilnvērtīgi izgaismot un ēnot attēlu, pateicoties Smart HDR režīmam.

Face ID - drošākā sejas autentifikācija viedtālruņos, turklāt vēl ātrāka kā līdz šim! TrueDepth kameru sistēma izmanto depth-sensing tehnoloģiju, kas ievērojami pārsniedz līdz šim zināmās divdimensiju sejas atpazīšanas iespējas un drošību, kā arī ļauj ātri un ērti atbloķēt telefonu, izmantot Apple Pay un piekļūt dažādām lietotnēm. Tāpat būs pieejams vēl nepieredzēts lejupielādes ātrums ar Gigabit klases LTE.

Foto: Publicitātes foto

iOS 12 operētājsistēma

iPhone Xs un iPhone Xs Max pieejami ar jaunāko un šobrīd modernāko operētājsistēmu iOS 12. iOS 12 iepazīstina ar jaunām virtuālās realitātes iespējām, palīdz no jauna atklāt fotografēšanas iespējas un kopā ar Animoji un Memoji padara izteiksmīgāku ikdienas saziņu. Tāpat lielisks papildinājums ir uzlabotais Siri Shortcut, kas sniedz iespēju caur Siri darboties ar jebkuru aplikāciju.

Kur un kad iegādāties jaunos iPhone?

iPhone Xs un iPhone Xs Max būs iespējams iegādāties iDeal veikalos, sākot ar 28. septembri. Ņemot vērā sākotnēji ierobežoto preču skaitu, ikviens interesents tiek aicināts ierasties uz atklāšanas svētkiem 28. septembrī iDeal veikalā Brīvības ielā 40 plkst. 00:01 - 2:00, tātad naktī no ceturtdienas uz piektdienu.

Jāņem vērā, ka telefonu skaits šobrīd ir ierobežots, tādēļ tiem, kas savā īpašumā vēlas saņemt jaunos iPhone viedtālruņus pēc iespējas ātrāk, jāpaspēj tos iegādāties pasākuma laikā. Tiem, kas telefonus iegādāties nepagūs, šajā naktī būs unikāla iespēja pierakstīties rindā uz telefoniem, lai pēc tam saņemtu tos ātrāk.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu