Videls, Majone un Sotnieks starp līderiem KHL statistikas ailītēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" hokejisti zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kanādiešu aizsargs Metjū Majone un latviešu aizsargs Kristaps Sotnieks patlaban ierindojas starp līderiem šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētāju statistikas ailītēs.

33 gadus vecais Videls šosezon 10 spēlēs guvis astoņus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles. Ar 13 punktiem (8+5) viņš patlaban ir KHL šīs sezonas rezultatīvākais spēlētājs.

13 punkti (7+6) ir arī ASV hokejistam Denam Sekstonam no Jekaterinburgas "Avtomobilist", taču viņam ir par vienu precīzu metienu mazāk, tāpēc pirmajā pozīcijā ierindojas Videls.

Līnuss Videls
Līnuss Videls Foto: Zane Bitere/LETA

Tikmēr 27 gadus vecais Majone šosezon 10 spēlēs guvis divus vārtus un izdarījis 10 rezultatīvas piespēles. Ar 12 punktiem (2+10) viņš ir ceturtais rezultatīvākais līgas spēlētājs.

Savukārt aizsargu pozīcijā Majone patlaban ir rezultatīvākais spēlētājs, par diviem punktiem apsteidzot tuvākos sekotājus.

Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Zane Bitere/LETA

Majone dala pirmo vietu rezultatīvo piespēļu statistikas ailītē. Viņam līdzās ir Vadims Šipačjovs (Maskavas "Dinamo"), kurš arī 10 reizes rezultatīvi asistējis partneriem, bet guvis tikai vienus vārtus.

Savukārt 31 gadu vecais Sotnieks šosezon 10 spēlēs bloķējis 21 pretinieku metienu, kas ir otrais labākais rādītājs visā līgā. Līderis šajā statistikas ailītē ar 27 bloķētiem metieniem ir Maksims Čudinovs, kurš pārstāv Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Kristaps Sotnieks
Kristaps Sotnieks Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda šosezon 10 spēlēs sakrājusi 13 punktus, patlaban ieņemot piekto pozīciju Rietumu konferences turnīra tabulā, kur līdere ar 16 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Somijas vienība Helsinku "Jokerit".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu