Kristaps Porziņģis atklāj, kādas zvaigznes saticis Amerikā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šovmenis Renārs Zeltiņš sociālajā vietnē "Facebook" publiskojis video, kurā intervē basketbolistu Kristapu Porziņģi. Abi, sēžot šikā "Rolls-Royce" automobilī, runāja par basketbolu, Kristapa traumu un viņa dzīvi Amerikā un Latvijā. Talantīgais jaunietis pat nosauca slavenības, ar kurām viņam bijis tas gods iepazīties. 

Kristaps atklāja, ka viņa komandas Ņujorkas "Knicks" spēles bieži vien apmeklē ASV iemīļotas zvaigznes, piemēram, seriāla "Svīta" (Entourage) aktieris Džerijs Ferara (Jerry Ferrara) un reperis Fat Joe, ar kuru Kristapam izveidojušās visai draudzīgas attiecības.

Tāpat Kristaps neformālajā intervijā pastāstīja, ka reiz, vakariņojot kādā itāļu restorānā, viņš saticis Leonardo di Kaprio.

Abi sabiedrībā iemīļotie personāži apsprieda arī to, kas Kristapu "besī" un kad pēdējo reizi viņš dāvinājis ziedus kādai dāmai. 

Jau vēstīts, ka Latvijas basketbolists februārī pārrāva ceļgala krusteniskās saites. Pagaidām nav skaidrības, kad Porziņģis varētu atgriezties laukumā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu