"Mēs visi pļ****im vai atstiepsim ķepas"- "Lauku sētas" netīrākā dalībniece atkal kritusi apkārtējo nežēlastībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 27. septembrī, LNT šovā "Lauku sēta" gaidāma spraiga sērija, kurā neiztikt bez kārtējiem konfliktiem, puņķiem un asarām. Arī šajā sērijā par šova netīrāko dalībnieci pasludinātā Aija kritīs apkārtējo dalībnieku nežēlastībā. 

Par šīs nedēļas "Lauku sētas" pavāri tika izraudzīta Aija, kura jau pirmajā sērijā šovā nodevās mīlas priekiem ar citu šova dalībnieku. 

Diemžēl Aija neoficiāli tikusi atzīta par šova netīreli, kura ar personisko higiēnu ir uz jūs. 

Kamēr pārējie "Lauku sētas" dalībnieki cītīgi strādā, Aija gatavo vakariņas, tomēr dalībnieki visi kā viens paziņo, ka viņiem ir bail ēst Aijas gatavoto maltīti.

"Mēs visi vai nu pļūtīsim, vai atstiepsim ķepas, ja Aija gatavos," paziņoja viens no šova dalībniekiem. 

"Es netīšām redzēju, kā tiek gatavotas vakariņas, - sapratu, ka nē, es noteikti tādas neēdīšu. Ja tu vari sēdēt ārā un knibināt kāju pirkstus un ar tām pašām rokām iet mizot kartupeļus..."  šokēta par redzēto virtuvē ir vēl kāda "Lauku sētas" varone.

Aiju šie pārmetumi sarūgtina, un viņa izplūst asarās, sakot, ka palikusi viena un visi nostājušies pret viņu: "Viņi reāli terorizē mani. Vienpadsmit cilvēki pret mani vienu!"

Arī nākamajā dienā notiek tas pats - ēdiens ir bezgaršīgs un viena no šova dalībniecēm savā maltītē pat atrod Aijas matu. 

"Cūkas smukāk smaržo nekā viņa!", "Nekopta sieviete, es neesmu redzējis, ka viņa iet mazgāties!" - šādi vārdi izskan no šova dalībnieku puses.  

Kā noslēgsies šā vakara "Lauku sētas" sērija un vai Aija jau atkal būs uz izbalsošanas strīpas? 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu