Roulingas "Fantastiskās būtnes 2" rullītis atklāj nozīmīga varoņa identitāti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 "Fantastiskās būtnes 2"
"Fantastiskās būtnes 2" Foto: kadrs no filmas

Fantāzijas filmas «Fantastiskās būtnes - un kur tās meklēt» («Fantastic Beasts and Where to Find Them»), kuras scenāriju sarakstījusi Harija Potera autore, britu rakstniece Dž.K.Roulinga, otrās filmas "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" reklāmas rullītis atklāj vairākas interesantas lietas.

Jaunās filmas režisors ir Deivids Jeits (David Yates), kas bija arī iepriekšējās lentes, kā arī Harija Potera sāgas pēdējo četru daļu režisors.

Rullītī tiek atklāta dienvidkorejiešu aktrises Klaudias Kimas varones identitāte, kuru pirms tam filmas veidotāji netika atklājuši. Izrādās, viņa iejutusies Lorda Voldemorta čūskas Nagīni tēlā.

Rullītī redzams, kā sieviete pārvēršas par čūsku. 

Pati Roulinga tviterī ierakstījusi, ka Nagīni nav zvēromags (angliski - animagus) kā profesore Minerva Maksūra, kura prata pārvērsties par dzīvnieku pēc pašas vēlēšanās, bet gan maldictus - tas nozīmē, ka Nagīni, kurai uzlikts lāsts, uz visiem laikiem būs spiesta dzīvot kā čūska.

Otrajā no piecām apstiprinātajām šīs franšīzes filmām filmējies aktieris Edijs Redmeids, Džūda Lovs, Zoja Kravica, Džonijs Deps u.c.

Filma uz ekrāniem iznāks 16. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu