Uģis Kuģis: sieviete visu grib uzreiz - viņa "zāģē", bet vīrietis ir lēns vilciens, kas jāiekustina (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STV

Vēdiskais filozofs Uģis Kuģis par galveno mūsdienu pāra problēmu sauc sievietes nepacietību un "zāģēšanu", kas ne pie kā laba attiecībās nenovedīs...

Žurnāliste Daina Jāņkalne raidījumā  “Sieviete. Personīgi” pētīs - kāpēc ir tik daudz vīriešu, kuri nespēj uzņemties atbildību par ģimeni? Kādam ir jābūt īstam vīrietim un kā ir pareizi jāizturas viņa sievietei?

"Sievietēm mūsdienās ar pacietību ir kā ir - viņas grib visu uzreiz. 

Kredīti ir izdomāti sievietēm! Lai viņas skrien un iedvesmo vīriešus...

Viņas grib visu ātri, bet vīrietis nav tāds. Vīrietis ir aprakstīts kā liels vilciens. Viņu ir nenormāli grūti iekustināt. Bet, ja vīrieti iekustina, viņš nekad vairs neapstāsies. Sievietei tikai jāmāk pareizās zīmes salikt priekšā - uz kurieni braukt un ko darīt.

Ir mazliet jāpaciešas. Jo vairāk sieviete strādās pie sevis kaut kādā lietā, jo vairāk vīrietis mainīsies, bet nepieprasiet uzreiz. 

Bērns nepiedzimst vienā nedēļā - ir deviņi mēneši jāiznēsā. Vīrietim vajadzīgi komplimenti, ka sieviete uzslavē, ka viņam sanāk, bet, ko mēs dzirdam? 

Ka sievietes tikai zāģē savus vīriešus. Nē, viņas pat zāģēt nemāk, viņas vīlē... Viņas skatās, kā viņš cieš, un saka - nu, tu jau neko nevari!

Uģis Kuģis uzskata, ka nav slikti, ja sievietes savu vīrieti audzina un atgādina, bet galvenais tajā visā ir tas, kā tu to dari! "Ir svarīga sievietes sapratne šajā jautājumā - lai tas ir iedvesmojoši, nevis pārmetoši. Citādi bieži vīrietis, nākot mājās, jau uzreiz atstās savu vīrišķību aiz durvīm," uzskata skolotājs. 

Kad vīrietis jūtas laimīgs mājās? "Kad dzird savas sievietes smieklus!" 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu