LDDK rīkos finanšu un ekonomikas ministru amatu kandidātu debates

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šo piektdien, 28.septembrī notiks Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) rīkotas 13. Saeimas politisko partiju finanšu un ekonomikas ministru amatu kandidātu debates, aģentūra LETA uzzināja LDDK.

LDDK informēja, ka, uzdodot dažādus jautājumus par uzņēmējiem būtiskām tēmām, uzņēmumi debatēs vērtēs, kurš būtu piemērotākais kandidāts ministra amatam.

Uz finanšu ministra amata kandidātu debatēm, kas notiks 28.septembrī, plkst. 10 nolemts aicināt Ļubovu Švecovu ("Saskaņa"), Danu Reiznieci-Ozolu ("Zaļo un zemnieku savienība"), Raimondu Niperu ("KPV LV"), Līgu Leitāni (Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK""), Juri Pūci ("Attīstībai/Par!"), Krišjāni Feldmanu ("Jaunā Konservatīvā partija"), Aivaru Veisu ("Latvijas Reģionu apvienība") un Jāni Reiru ("Jaunā Vienotība").

Savukārt ekonomikas ministra amata kandidātu debatēs, kas notiks 28.septembrī, plkst.12, piedalīsies Arvils Ašeradens ("Jaunā Vienotība"), pārstāvis no Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Edvards Smiltēns ("Latvijas Reģionu apvienība"), Daniels Pavļuts ("Attīstībai/Par!") Gatis Eglītis ("Jaunā Konservatīvā partija") un Didzis Šmits ("KPV LV"), Edgars Putra ("Zaļo un zemnieku savienība"), Vjačeslavs Dombrovskis ("Saskaņa").

Debates vadīs moderators Uģis Joksts, un tajās piedalīsies LDDK eksperti.

Politisko partiju debates notiks mūzikas namā "Daile", Kr. Barona ielā 31, Rīgā.

LDDK ir ietekmīgākā darba devējus pārstāvošā organizācija Latvijā. LDDK ir dibināta 1993.gadā, un patlaban tās biedri nodarbina 44% Latvijas darba ņēmēju. LDDK ir sociāli - ekonomisko sarunu partneris Ministru kabinetam un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienībai. LDDK apvieno un pārstāv 114 nozaru līderus - uzņēmumus, kuros strādā vairāk nekā 50 darbinieku, un 63 nozaru un reģionālās uzņēmēju asociācijas un federācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu